To seire på en natt: den australske tungvekteren avsluttet karrieren lysende

two-wins-in-one-night-the-australian-heavyweight-ended-his-jpg

Nissan Arena, Nathan, Australia. Lokal populær veteran tungvekt (over 90,7 kg), han er også en eks-rugbyspiller
Paul Gallen (12-2-1, 7 KO) avsluttet karrieren på en lysende måte – han hadde to kamper på en kveld, vant to seire.

Motstanderne var imidlertid ikke særlig gode (begge er også gamle eks-rugbyspillere), og formatet på kampene var 4 runder på 2 minutter hver. Tilsynelatende vil ikke resultatene bli inkludert i den offisielle statistikken, selv om ringkunngjøreren hevdet det motsatte.

Først fra Gallen fikk
til Ben Hannant (0-1) og deretter
Justin Hodges (5-1, 2 KO). Den interessante delen av showet var at verken Gallen eller Hannant eller Hodges visste hvem som skulle møte Paul først.

Kamp nr 1

Kampen med Hannant viste seg å være svært vanskelig for Gallen. Motstanderen viste seg «stilistisk» å være en kopi av favoritten – de store gutta iscenesatte en heftig kollektiv gårdskamp. Underdogen forlot åpenbart alle kreftene sine i ringen, men klarte ikke å snappe seieren (40-36, 40-36 og 40-37), men belønnet Gallen med et enormt hematom nær venstre øye.

Gallen UD 4.

Kamp #2

Hodges sjokkerte Gallen fullstendig i åpningsrunden. Favorittens venstre kinnben ble rødt. I 2. runde klarte underdogen til og med å slippe favoritten, men brukte opp alle kreftene i et forsøk på å avslutte ham.

Gallen grep initiativet, men gjorde det skittent – nærmest presset motstanderen ut av ringen. Dommeren bestemte seg for å få det til å se ut som om ingenting dårlig hadde skjedd. Vi har et heftig kollektivt gårdsparti. Kult show!

I 3. runde innførte Gallen til slutt en kraftkamp på komfortabelt nært hold. Hodges bommet mer og mer, og kort tid før gong grep dommeren inn og stoppet kampen.

Gallen TKO 3.

Om noe viste Gallens karriere seg å være veldig elegant. Den 40 år gamle onkelen har noe å skryte av – han har en seier over eks-UFC-stjernen Mark Hunt (W UD 6) og eks-verdensmester Lucas Brown (W KO 1).

Også en annen lokal tungvekter (over 90,7 kg) opptrådte som en del av showet.
Joseph Goodall (9-1-1, 8 KO), som i 2017 ved VM i Hamburg (Tyskland) slo favorittene Viktor Vykhrist (Ukraina) og Maxim Babanin (RF) og tok bronse.

Han slo en innfødt fra Kamerun i hovedarrangementet til showet
Arsene Fosso (4-2, 3 KOs), avsluttet dermed nederlaget for landsmannens prospekt Justice Justice Honey.

Goodall belastet Fossos kropp veldig anstendig, til tider forstyrret han med uppercuts. Som svar stormet han inn i noen ville, absolutt uleselige angrep – noen ganger til og med truffet.

I 2. runde ble Goodall vant til å svikte motstanderen på beina, og kontret hardt. Han ristet afrikaneren, men klarte ikke å fullføre – begge kollapset på gulvet i ringen.

I den tredje tre-minutters perioden tok underdogen toere, ble igjen sjokkert. Under et av angrepene begynte favoritten å signalisere til dommeren at han ikke var i stand til å fortsette kampen, tok kneet. Dette avsluttet kampen.

Gooddoll TKO 3.

Vinneren grep umiddelbart mikrofonen og begynte å kalle Gallen inn i ringen, og sjokkerte fans og TV-kommentatorer med selektiv banning. Generelt er det mulig at vi vil se en annen avskjedskamp fra Gallen …