To ganger olympisk mester Ramirez slo ut Nova: video

todobbelt-olympisk-mester-ramirez-slog-nova-video-ud-jpg

Madison Square Garden Theatre, New York, USA. I showets andre hovedbegivenhet, i en spennende konfrontasjon i fjærvektsgrensen (opptil 57,2 kg), slo to ganger olympisk mester fra Cuba Robeysi Ramirez (10-1, 6 KOs) klart ut Puerto Rican Abraham Nova (21) -1, 15 KO).

Nova stolte på fordelen i antropometri og bokset på lang avstand. Venstrehåndsspilleren Ramirez lette sakte etter måter å kjempe mot, han scoret ett vellykket angrep i åpningsrunden. Nova er mye mer aktiv, men underlegen motstanderen i manuell fart og (spesielt) i effektivitet – han skjøt hovedsakelig på blokka.

Disse to kom for å slåss #BeterbievSmith pic.twitter.com/eZlFFBUPQX

— Topprangering boksing (@trboxing) 19. juni 2022

Ramirez var god til å svikte motstanderen, avskjære angrep, forvirre angrepsvinklene, sjokkere motstanderen på slutten av 3. runde.

.@RobeisyRamirez gjør vondt for Nova å stenge R3 pic.twitter.com/zOxM1Vt0cy

I den 5. tre-minutters perioden slo cubaneren klart ut motstanderen med en venstrestrake. Skjønnheten!