Sønnene til legender kjempet i showet «Pedigree of Greatness 2», det er apsets: video

Memorial Hall, Kansas City, USA. Innenfor showet «Pedigree of Greatness 2» fra Thriller Fight Club Sønnene til tidligere verdensmestere opptrådte:

Tungvekt (over 90,7 kg)
James Mackenzie Morrison (20-1-2, 18 KO), sønnen til eks-verdensmesteren Tommy Morrison, tapte sensasjonelt for en eldgammel landsmann
Robert Simms (12-3-1, 3 KO).

Kampen startet ikke slik favoritten hadde håpet. Veteranen viste seg å være en svært glatt bokser. Det måtte favoritten gi slipp på i det lange løp og prøve å bryte det med press. Det ble ikke særlig bra – han pustet tungt, han bommet mye, han havnet nesten på gulvet.

Som en del av showet, etter hver runde, ble dommernes score lest opp. Etter 6. tre-minutters periode var undertroppen foran – tre ganger 58-56. Men det verste for favoritten er at han så veldig sliten ut.

Det lukter opprør – nest siste runde er også en underdog. Morrison trenger en knockout – Sims er rett og slett bedre til å bokse.

Ingen alternativer. Det er en opprørt – fete simmer vant med en score (tre ganger) 78-74.

Sims UD 8.

I grensen for den første mellomvekten (opptil 69,9 kg) amerikansk
Steve Cunningham Jr. (1-0, 1 KOs), sønn av eks-verdensmesteren Steve Cunningham, debuterte profesjonell i en kamp med den samme debutanten
Andre Scott (0-1) og behandlet motstanderen i løpet av sekunder.

FOR EN DEBUT

Steve Cunningham Jr. har ankommet #LineageofGreatness2 @FiteTV https://t.co/06Grxz7BrO pic.twitter.com/3rYLtvp4lV

— Triller Fight Club (@trillerfight) 23. oktober 2022

Cunningham TKO 1.

I grensen for den andre fjærvekten (opptil 59 kg), den meksikanske
Jose Luis Castillo Jr. (25-3, 19 KOs), sønn av Jose Luis Castillo, slo American Journeyman
James Roach (6-6, 5 KO).

Kampen tok slutt før den i det hele tatt startet. Favoritten droppet Roach to ganger i de første tre minuttene. Denne kampen tok slutt.

MONSTER KO av @JlCastillo_Jr! #LineageofGreatness2 @fitev pic.twitter.com/RgyvB2aFDM

Castillo TKO 1.

Som en del av weltervekt (opptil 66,7 kg) amerikanske
Roberto Duran Jr. (9-3, 7 KOs), (ukjent) sønn av kultlegenden Roberto Duran, tapte for landsmannen
Jake Robinson (6-2-1, 3 KO).

Duran Jr. var nær ved å snappe en tidlig seier i den avgjørende runden, men Robinson holdt ut. På den tiden hadde han en stor fordel i det lange løp. Dommernes dom: 59-55, 59-55 og 60-54.

Robinson UD 6.

Lett tungvekt (opptil 79,4 kg) fra USA
Gerald McClellan Jr. (2-1 1 KOs), sønn av Gerald McClellan, led sitt debutnederlag i profiring – tapte for en ubeseiret landsmann
Yavonte til Christopher (3-0, 2 KO).

Kampen gikk hele distansen, dommerne ga enstemmig seieren til Yavonte: 39-37 og to ganger 40-36.