Sønnen til Ricky Hatton slo ut motstanderen i startrunden: video

the-son-of-ricky-hatton-knocked-out-the-opponent-in-jpg

Etihad Arena, Abu Dhabi, UAE. I superlettvektsgrensen (opptil 63,5 kg) slo briten Campbell Hatton (9-0, 3 KO), sønnen til den populære mesteren Ricky Hatton, en viss
Denis Bartosh (9-6, 6 KOs) fra Tsjekkia.

Kampen tok slutt allerede i startrunden. Hatton begynte å kjøre motstanderen rundt ringen. Han syklet så aktivt at han nesten glemte å skyte tilbake i det minste noen ganger. Litt mer enn et minutt hadde gått siden starten av kampen, da legendens sønn kjørte motstanderen opp i et hjørne og begynte å slå. Han tok kneet for sikkerhets skyld.

Bartosz bestemte seg for å fortsette kampen, men etter noen sekunder bommet han smertefullt på kroppen. Denne gangen kom han seg ikke på bena.

En fersken av en kropp skutt fra @CampbellHatton og det er over i første omgang! #BivolZurdo pic.twitter.com/1AM9i3PIJ4