«Rocky» Hernandez og Pacheco med knockouts: video

Domo Alcalde, Guadalajara, Mexico. Som en del av showet, supermellomvektprospektet (opptil 76,2 kg) 21 år gammel amerikaner
Diego Pacheco (15-0, 12 KO) slo ut en erfaren meksikaner
Raul Ortega (10-3, 7 KO).

Pacheco droppet Ortega i 1. og 2. runde.

Nå er det et kroppsskudd #KyoguchiBermudez pic.twitter.com/vgMjYl1lsY

— DAZN Boxing (@DAZNBoxing) 11. juni 2022

Julingen fortsatte til den 4. tre-minutters perioden – meksikaneren kom ikke ut for den 5.

En annen W for Diego Pacheco #KyoguchiBermudez pic.twitter.com/JLvuzPT3SI

Pacheco RTD (TKO?) 4.

I grensen for den andre fjærvekten (opptil 59 kg)
Jorge Castaneda (15-2, 11 KOs) fra USA tapte i åpningsrunden mot meksikanske Eduardo «Rocky» Hernandez (32-1, 29 KOs).

Det viste seg at den lokale jagerflyet rett og slett er kraftigere. Han slo ned motstanderen og tvang deretter dommeren til å stoppe kampen.

Castaneda blir DROPPET #KyoguchiBermudez pic.twitter.com/hQE531EOme

Han er UTE, det er over

EKSPLOSIV #KyoguchiBermudez pic.twitter.com/VUzuQcouZN

Hernandez TKO 1.

Som en del av showet debuterte en 17 år gammel bantamvekt-jager (opptil 53,5 kg) sin profesjonelle debut på ungdomsnivå.
Jesus «Panterita» Martinez (1-0, 0 KOs) – han droppet, beseiret en 28 år gammel journalist fra Mexico etter avgjørelse fra dommerne
Daniel Nunez Gomez (1-2, 0 KO). «Panterita» er en 14 ganger amerikansk mester i forskjellige alderskategorier.

Martinez slapp motstanderen i åpningsrunden.

Jesus Martinez starter sin proffkarriere med et BANG #KyoguchiBermudez pic.twitter.com/m1cGfZ5Nzv

Dommernes dom: 40-35 og to ganger 40-36.