Categories: MMA

Puerto Rico hadde en opprørt: resultater og video

Coliseo Roberto Clemente, San Juan, Puerto Rico. I kveldens hovedarrangement ble den ledige WBO Inter-Continental superfjærvekttittelen (opptil 59 kg) spilt ut: den lokale fighteren Brian Chevalier (18-1-1, 14 KOs) passerte ikke uten uhell den en gang sterke meksikanske Cesar Juarez (27-13, 20 KO).

Kampflyene underholdt fansen med en lys makhach. I åpningsrunden var Juarez i en flash knockdown. I den 4. tre-minutters perioden spilte han en episode – han droppet favoritten med en uppercut. Chevalieren reiste seg og grep snart initiativet. I 7. runde tvang han dommeren til å gripe inn og stoppe kampen.

MEXICO VS PUERTO RICO LEVERER ALLTID!

En knockdown hver vei, vil denne kampen gå så langt?! Gå og finn ut nå på ProBox TV pic.twitter.com/W0XM70cEOK

— ProBox TV (@ProBox_TV) 27. oktober 2022

Chevalier TKO 7.

Superlett grense (opptil 63,5 kg) lokal prospekt
Nestor Bravo Velazquez (21-0, 15 KO) stoppet den meksikanske portvakten
Adriana Jung (28-8-3, 22 KO).

Det var ingen intriger i denne kampen. Bravo Velasquez slapp motstanderen i 3. runde og fortsatte å slå til Jungs corner bestemte seg for å kaste inn håndkleet i overgivelse.

SLÅ NED!

Bravo viser hvorfor han er kjent som en puncher når han sendte Yung til lerretet i runde 3.

Still inn på ProBox TV nå pic.twitter.com/niI4YnEdnx

Bravo TKO 7.

Som en del av weltervekten (opptil 69,9 kg), en innfødt i Puerto Rico, fløy prospektet Brian Ceballo (13-1, 7 KOs) sensasjonelt en landsmann gatekeeper etter avgjørelse fra dommerne
Niklaus Flas (10-2, 7 KO).

Kampen gikk hele veien. To av de tre dommerne ga seieren til outsideren: 77-75, 78-74 og 76-76.

Følg med nå og gå ikke glipp av all action på ProBox TV pic.twitter.com/YR5miy8vWI