Categories: MMA

Prospect tungvekt McKean slo ut Korte: video

South Bank Piazza, Brisbane, Australia. Lokal tungvektprospekt (over 90,7 kg) sørpote Demsey McKean (22-0, 14 KO) vant det ledige IBF Inter-Continental-beltet mot den eldre tyskeren
Patrick Korte (18-2-1, 15 KO).

Underdogen startet kampen aggressivt: han ristet den heftige favoritten solid, slo ham nær øyet. McKean tok umiddelbart motstanderen. I 1. tre-minutters periode svarte ikke Korte på dommerens krav om å avbryte kampen og fortsatte å kna favoritten – minst 4 treff passerte. Merkelig, men for dette slapp han med en lett skrekk – dommeren straffet ikke gjesten.

Korte startet den andre runden aggressivt igjen, men det viste seg fort at bensintanken hans allerede var tom – slik reagerte underdogen på motstanderens stikk, kroppsslag og konstante hauger i clinchen. I 3. runde ble tyskeren til et statisk mål. Favoritten koblet sammen oppercutene, ristet en av dem, og dyttet ham så vekk – Korte falt, klarte ikke reise seg.