Opprørt, årets knockout og islams comeback: resultater og video

upset-knockout-of-the-year-and-comeback-of-islam-results-jpg

Whitesands Events Center, Plant City, Florida, USA. I hovedbegivenheten til showet tapte eks-verdensmester Xu Chan (18-4, 3 KOs) fra Kina sensasjonelt for meksikaneren
Brandon Leon Benitez (19-2, 7 KO). Kampen fant sted i fjærvektsgrensen (opptil 57,2 kg).

Kampen viste seg å være konkurransedyktig og spektakulær. Benitez gjorde det Chang selv pleide å overspille motstanderne tidligere – han omarbeidet det ganske enkelt.

Dommerne var delt: to ganger 96-94 Benitez mot 97-93 Chanyu.

VARM OPP FIN

Xu Can og Brandon Benitez ønsker begge å hevde sin dominans i de tidlige rundene. #proboxtv #boksing #boxeo pic.twitter.com/coYQBFf3Bp

— ProBox TV (@ProBox_TV) 8. oktober 2022

Benitez SD 10.

På åpningsakten taklet det amerikanske superlette prospektet (opptil 63,5 kg) Cesar Francis (12-0, 7 KOs)
Francisco Armentoy (12-2, 4 KO) fra Mexico.

Kampen ble avsluttet i starten av den andre tre-minutters perioden – favoritten møtte motstanderen vakkert med en uppercut. Knockouten er rett og slett nydelig, sjekk den ut:

REGNMANN I BRANN

Brooklyns Cesar Francis produserer årets knockout-utfordrer i åpningskampen i kveld på ProBox TV. #boksing #boxeo #proboxtv #brooklyn pic.twitter.com/Kv3hh9NkJF

Francis KO 2.

Mellomvekt for olympisk medaljevinner (opptil 72,6 kg) Kanat Islam (29-1, 22 KO) fra Kasakhstan avsluttet sitt debutnederlag i karrieren med en seier over sin jevnaldrende – den argentinske portvakten
Javier Francisco Maciel (34-18, 23 KO).

Islam styrte med trygghet slagets gang fram til siste gong og var nærme ein tidleg seier – han droppa motstandaren i siste runde.

Dommernes poengsum: tre ganger 80-71.