OL-medaljevinner i 2020 og tidligere midlertidig mester vunnet med klare knockouts

olympic-medalist-of-2020-and-ex-interim-champion-won-by-bright-jpg

AlamodomeSan Antonio, USA. I mellomvektgrensen (opptil 72,6 kg), den filippinske olympiske medaljevinneren
Yumir Martial (4-0, 2 KO) slo den argentinske portvakten ut Ricardo Villalbu (20-8-1, 8 KO).

Filippineren angrep ofte motstanderens kropp. 20 sekunder før slutt på 1. runde tok argentineren til og med et kne. I starten av 2. tre-minutters periode kjørte Martial motstanderen i et hjørne med et dobbeltstikk og slapp en kort høyrekrok. Han klarte ikke å fortsette kampen.

Martial TKO 2.

Tidligere midlertidig mester WBA

dominikansk grynt Claudio Marrero (27-5, 19 KOs) i lettvektsgrensen (opptil 61,2 kg) slått ut
Gonzalo Fuensalido (12-2, 3 KO) fra Chile.

Fuensalida ble tvunget til å bokse på grensen: han kastet slag i serier, prøvde å knuse motstanderen med tonnasje, fordi han var solid underlegen i ildkraft. Spektakulære utvekslinger begynte fra åpningsrunden. I 2. treminutters periode ristet Marrero til og med motstanderen, men han sto på beina.

I runde 3 tvang den dominikanske venstrehenderens doble krok til leveren Fuensalida til å ta et kne. Marrero skyndte seg å avslutte, men slo under beltet.

Dominikaneren følte seg trygg på sine evner, begynte å spille for kameraet, finte, forsvare seg effektivt med kroppen. Jeg slapp motstanderen min med en annen bodypunch – en vakker kombinasjon gikk gjennom.

I 5. runde bommet Fuensalida nok et slag mot kroppen, var i tredje knockdown. Dommeren stoppet kampen umiddelbart.