Morgenrapport: Sean O’Malley svarer mot Petr Yans kritikere, og kaller seieren over ham for et ran.

morning-report-sean-omalley-retorts-at-petr-yans-critics-calling-jpg

Sean O’Malley tror folket som kaller hans seier over Petr Yan et ran, bare hater.

På UFC 280 tok O’Malley hjem en delt avgjørelsesseier over Yan, i et resultat som fikk mange til å kalle utfallet et ran, og reiste rykter om at Yan ønsker å gå videre fra UFC. O’Malley er nå UFCs nr. 1-rangerte bantamvektdet var bare en jævla bra kamp.

» Våknet i morges og ble rangert som nr. 1 i verden! [*************************************************************************************************************************************] i verden! «Det føles bra. Det er sprøtt. Folk ville vært mer respektert av meg hvis jeg hadde tapt kampen. «Fy faen, han tapte, men den moren er bra.» Nå er det sånn: «Hun vant?! Han vant?! Han vant! Som, «Sean er heldig at det ikke er fem runder.» Vel, min beste runde var min tredje runde…

«Runde en trodde jeg var en tett runde. Jeg gjorde definitivt mer skade. Han fikk et par takedowns, gjorde egentlig ikke noe med takedownene. Du kan snakke om å ta ned takedowns ved å få en takedown etter runden. Han ble downed til knærne og han scoret to poeng til. Så hvis dere vil snakke om nedtagninger, hvorfor er det ingen som snakker om nedtagningen min? hans heller, egentlig. Jeg gjorde definitivt mer skade…Runde én, jeg kan definitivt se hvordan folk ga meg runden. Tett runde, sikkert.

«Runde 2 var nære. Han tok knekken på meg, og jeg slo ham tilbake. Jeg kan se hvordan du ville gitt ham runden, helt sikkert… Og så var runde tre definitivt min beste runde. Runde tre gjorde mer skade enn runde en

Kampen var utvilsomt tett, med O’Malley ut-landing Yan statistisk men å gi fra seg en betydelig mengde kontrolltid til den tidligere mesteren. Selv om mange jagerfly og fans var opprørt over utfallet, insisterer O’Malley på at ingen påstår «ran».

«Du ville at jeg skulle tape i utgangspunktet,» sa O’Malley. «Et ran? Hvordan er det [a robbery]? Han vant tredje runde. Jeg vant i runde 2. Den første runden var tett og jeg forårsaket mer skade. Det er egentlig ikke et ran, det var en tett kamp. Det var en tett kamp. Det var en tett kamp. Som: ‘Ja, jeg kunne se det.’ Men siden det er meg og folk hater meg fordi jeg er 6’6″, 220, ren sjokolade, og rangert som nr. 1 bantamvekt i den jævla verdenen, b*** *!»

Ran, eller ikke. O’Malley har nå tittelen bantamvektmester, selv om det er uklart hva som skjer videre. Mester Aljamain Sterling kastet ut flere mulige navn på sin neste motstander, inkludert O’Malley, og UFC-president Dana White antydet at Henry Cejudo kan være neste i køen for en tittel. O’Malley selv er ikke helt villig til å kreve en neste, men «Sugar» tror han er i posisjon til å gjøre sin 2023-mesterskapsspådom til virkelighet.

«Jeg sa at jeg skulle bli mester i 2023, og vi er forbanna nær der gutter,» sa O’Malley. Vi er ganske nærme.

» Alt avhenger av den nye kontrakten jeg signerer. La oss se om jeg kan ta tre runder og tjene like mye som penger, så la oss gå for det. [But] Nei, jeg tror et tittelbilde er uunngåelig. Det er min mening. Det spiller ingen rolle om det skjer om seks eller fem måneder. Dude, jeg er ikke sikker. Jeg kan få den kløen. Jeg er en konkurrent. Jeg elsker å kjempe, [but] det siste du vil gjøre er å gå ut og risikere tittelen din. Jeg kan bli verdensmesteren neste kamp, ​​eller jeg kan ta denne risikable kampen, tape og så måtte vinne to til. Det er vanskelig. Jeg tror mye kommer til å bety noe når jeg setter meg ned med UFC, har en samtale med dem, ser hvor hodet deres er, går frem og tilbake, og så får vi se.

HOVEDSAKENE

Rangeringer. Islam Makhachev, Sean O’Malley snur rangeringene opp ned med massive seire på UFC 280.

Ros. Joe Rogan berømmer Sean O’Malley for UFC 280-prestasjonen, men tror Petr Yan vant.

KO. Anderson Silva: Jeg «slot feil», ble aldri slått ut i sparring.

Hjemkomst. Islam Makhachev mottar heltens velkomst i retur til Dagestan etter UFC 280.

Depresjon. Uriah Hall avslører post-MMA-kamp med depresjon: ‘På et tidspunkt så jeg på skytevåpenet mitt.’

VIDEO STEING

Åpne øvelser for Jake Paul og Anderson Silva.

Calvin Kattar og Arnold Allen pre-fight pressere.

MixedMollyWhoppery om Jake Paul vs. MMA.

HØR OPP

Ingen innsats sperret. Nedbryting av de beste spillene for UFC Vegas 63.