Categories: MMA

McGregors comeback: veteran fra Afrika gikk hele distansen

Newcastle Arena, Newcastle, England. Som en del av showet gjenopptok den skotske prospektet Lee McGregor (12-0-1, 9 KOs) karrieren – han har ikke gått inn i ringen siden februar i fjor. I den andre bantamvektgrensen (opptil 55,3 kg) taklet han den middelaldrende portvakten fra Burkina Faso, Alexis Kabore (29-8, 8 KO).

Kampen begynte i rolig tempo. Favoritten ga gjesten midten av ringen: han snappet angrep, slo mye i kroppen, prøvde å kontre med venstre krok, lanserte fine kryss flere ganger.

I 3. runde forsøkte McGregor å bokse mer aggressivt. Han påla en kamp på middels avstand. Afrikaneren tok opp slag mot kroppen, men fortsatte sakte å knuse motstanderen og tvang favoritten til å rygge. Kabore er en veldig respektabel gatekeeper som tapte før skjema bare i sin første kamp på profiring.

Afrikaneren trente solid i forsvar med kroppsbevegelser, noe som kompliserte puncherens oppgave betydelig. Og etter ekvator ble jeg til og med litt dristigere – jeg prøvde å kombinere, mer enn en gang førte knyttneven i mål.

McGregor gikk opp i 7. runde – han begynte endelig å investere i slag. Veteranen er sliten. I de siste tre minuttene klinte han stort sett til.

Kampen gikk hele distansen, og dommeren ga til og med én runde til underdogen – 79-74.