Martinez passerte ikke uten problemer medaljevinneren i Kharkov European Championship

martinez-not-without-problems-passed-the-medalist-of-the-kharkov-jpg

Gila River Arena, Glendale, Arizona, USA. I kveldens co-main-kamp påførte WBC-flyvektmesteren (opptil 50,8 kg) meksikanske Julio Cesar Martinez (19-2, 14 KO) spanjolen Samuel Carmone (8-1, 4 KO) sitt debutnederlag – vinneren. av European Amateur Championship , som ble arrangert i Kharkov i 2017.

Utfordreren startet kampen bra, men på slutten av startperioden på tre minutter mistet han overtaket – Martinez kontret godt flere ganger. Han har en håndgripelig overlegenhet i ildkraft.

Begge byttet stativ fra tid til annen. Martinez prøvde å påtvinge motstanderen en maktkonfrontasjon, men han var ikke enig – han manøvrerte rundt ringen, jobbet foran kurven, sviktet den feiende mesteren, stakk konstant.

Som svar stolte meksikaneren på kroppsskudd. Jeg utjevnet kampen litt i 3. tre-minutters periode, men ga opp 4. runde. Hvor ukomfortabel han er med spanjolen … Vi advarte imidlertid. Etter første halvdel av kampen er Carmona foran – 4-2.

Vi kan være ved et vendepunkt i kampen. Utfordreren kaster færre slag. Nå og da spiller han sirkler rundt omkretsen av ringen, i frykt for slagkraften til Martinez. Tilsynelatende skadet han høyre hånd. Motstanderen, tvert imot, hevet slagets tetthet. Jeg ville også lære å kutte hjørnene på ringen – det ville vært mye mer effektivt. Eddie Reynoso har litt arbeid å gjøre.

Fansen er svært misfornøyde med spanjolen. De kan forstås. Det ser ut som det er litt ødelagt. Det er ingenting som fungerte i starten: ingen stikk, ingen kombinasjoner. Carmona prøvde å knekke seg i 9. runde, men igjen gjorde han alt feil – han dro til børsen, hvorpå han ble tvunget til å begynne å sykle igjen. Det verste for ham er at Martinez bremset ned, men selv det er nok til å ta rundene trygt.

Her er oppløsningen! Carmona hadde en flott avgjørende runde. Hvis ikke for skaden… Og derfor er det usannsynlig at noe mer enn uavgjort vil skinne for ham.

Dommeravgjørelse: 114-114, 117-111 og 116-112 til fordel for mesteren.