Categories: MMA

Lara tok tittelen fra Wood in a bloody mahacha: video

Nottingham Arena, Nottingham, Storbritannia. I kveldens hovedarrangement mistet den lokale WBA-fjærvektmesteren (opptil 57,2 kg) Lee Wood (26-3, 16 KOs) beltet i en lys mahacha med meksikaneren Mauricio Lara (26-2-1, 19 KOs) ).

Treboks på klassisk vis – fra jabben. Lara skyndte seg med sine signaturangrep, handlet feiende. Men slik ser det alltid ut. Godt innlegg fra mesteren. Det var et hodestøt. Treet blør allerede.

Et kutt i den første for mesteren #WoodLara pic.twitter.com/Ol6FyDQBhd

— DAZN Boxing (@DAZNBoxing) 18. februar 2023

Meksikaneren ble med i kampen bare et minutt før slutten av 2. runde. Først slo han mesteren veldig hardt på kroppen, og ristet ham deretter med en kombinasjon av slag. Wood reddet seg selv i clinch. Kul kamp! Lara skrudde på.

MASSIV avslutning på andre for Lara #WoodLara pic.twitter.com/U2mxuGtnUT

Mesteren hadde en flott 3. tre-minutters periode. Han bokset på en samlet og disiplinert måte, motarbeidet angrepsmannens tilnærming, forstyrret ham konstant med et stikk og en rett høyre. Lara i ren boksing er en ganske middelmådig fighter. Men i en kamp på middels avstand er han bare et monster: et utrolig håndtak, veldig tunge never.

Fire runder inne og FOR EN KAMP #WoodLara pic.twitter.com/vQykFNmQpZ

Wood gikk med på å bytte litt oftere i 5. runde. Han er fortsatt mer vellykket og mer nøyaktig, men nå tar han mye mer risiko. Mesteren begynte å jobbe som det første tallet, for å presse motstanderen. Lara svarer med sjeldne angrep, og elter luften med nevene. Søkeren gjør nesten ingenting. Han er nervøs.

Vi har drama! Kampen ble diktert av Wood, men i 7. runde bommet han plutselig på en venstre krok og ble kraftig slått ned. Mesteren reiste seg ikke uten problemer. Det var 10 sekunder igjen før gong. Og så kastet den britiske treneren inn håndkleet. For en vri!

Inn kommer håndkleet etter en stor knockdown på slutten av den syvende…

Mauricio Lara er den nye WBA verdensmesteren i fjærvekt #WoodLara | @DAZNBoxing pic.twitter.com/wmDYjntXBt

— Matchroom Boxing (@MatchroomBoxing) 18. februar 2023

Vi har en ny verdensmester!

Lara TKO 7.

I showets co-main event, slo det lokale beste weltervektprospektet (opptil 63,5 kg) Dalton Smith (14-0, 10 KOs) sin landsmann
Billy Allington (10-2-4, 0 KOs) og forsvarte tittelen mester i Storbritannia ifølge BBC.

Kampen fikk en kjedelig start. Kampflyene sirklet rundt ringen i et halvt minutt uten å kaste slag. Da var det ikke mye morsommere – et minimum av forverringer, ettersom begge prøvde å motvirke hverandres stikk, ofte klinte, feilet mye.

I 8. runde tok Smith Allington på vei ut av clinchen – han slapp den med en venstre krok.

Kraften viser som denne gangen @daltonsmith08 slå ned utfordreren #WoodLaralev videre https://t.co/FoiaUucI53 pic.twitter.com/eiT93oTd96

Klarte ikke å oppnå. Underdog byttet til slutt til overlevelsesmodus – han løp og klinte. Favoritten var lei av dette – han løftet motstanderen og kastet ham på ringens lerret. Tro det eller ei, dommeren bøtelagt ikke Smith for dette. Tinn…

Oi da @daltonsmith08 tar opp Allington over hodet og kaster ham ned #WoodLara pic.twitter.com/X4ePehhMQ2

Kampen gikk hele veien. Dommerscore: 120-107 og to ganger 119-108. Bare forferdelig. Hvorfor all hypen?