Jalolov med trener Bivol i hjørnet slo ut Mulovayi: video

jalolov-con-el-entrenador-bivol-en-la-esquina-noqueo-a-jpg

Turning Stone Resort & Casino, Verona, NY, USA. I hovedbegivenheten til showet fra serien ShoBox: Den nye generasjonen tungvektsprospekt (over 90,7 kg), olympisk mester fra Usbekistan Bakhodir Jalolov (11-0, 11 KO) slo ut en innfødt i DRC
Jack Mulovaya (11-3-1, 7 KO). Favoritten gikk til kamp med Dmitry Bivols trener Gennady Mashyanov.

Underdogen som representerte Belgia stod i sentrum. Han stormet mot favoritten med artige feiende slag. Som svar åpnet venstrehåndsspilleren Jalolov motstanderen med et stikk, og på slutten av startperioden på tre minutter kjørte han ham til tauene, scoret et par treff.

I 2. runde kontret den olympiske mesteren Mulovaya vakkert to ganger, og slo deretter også med en toer, hvorpå han bestemte seg for å skynde seg for å avslutte. Belgieren lå på gulvet, men dommeren talte med rette ikke nedslaget – Jalolov la ned motstanderen med en bryteteknikk.

.@BakhodirJalolov med STOR igjen #SHOBOX@Showtime pic.twitter.com/7Qn4cKZHs7

— SHOWTIME Boxing (@ShowtimeBoxing) 11. juni 2022

Mulowayi forsøkte å angripe, brøt inn i infighten, men der slo favoritten umiddelbart til og bandt motstanderens hender. 30 sekunder før slutten av 3. runde slo Jalolov afrikaneren med en venstre krok og ristet ham merkbart. Han klarte imidlertid ikke å oppnå.

I 4. runde ble Dzhalolova bøtelagt av dommeren – han bandt hendene for hardt. Og i løpet av de neste tre minuttene plukket Mulovayi opp slag, men fortsatte å legge press på motstanderen. I de siste sekundene av 6. runde falt afrikaneren. Ikke uten problemer reiste han seg og gikk til hjørnet sitt.

Da det allerede så ut til at Djalolov skulle bokse hele distansen for første gang, kom en knockout: han tok en sliten afrikaner med venstre krok. Mulowayi flatet seg hardt ut på lerretet. Dommeren stoppet kampen umiddelbart.