Categories: MMA

Eks-sparringen Usyk og Joshua varmet opp på journiman: video

O2 Arena, London, Storbritannia. I tungvektsgrensen (over 90,7 kg) har den lokale slugger Fabio Wardley (14-0, 13 KOs) timet den mest sene erstatningen i personen til landsmannen sin
Chris Healy (9-10, 2 KO). Det er synd, for en sterk portvakt fra Nigeria burde bokset med ham
Kigsley Ibe (7-2-1, 6 KO).

Den magre venstrehendte underdogen plukket opp i åpningsrunden med slag mot den enorme kroppen hans. I et forsøk på å svare angriperen gjespet han mot høyre. Så bommet han på siden i kjeven nær tauene og tok kneet.

Fabio Wardley fikk en rask start #ChisoraPulev2 pic.twitter.com/z1HYdzji1e

— DAZN Boxing (@DAZNBoxing) 9. juli 2022

I begynnelsen av 2. tre-minutters periode var Healy på gulvet igjen – han bommet på to uppercuts på rad, og så fløy han inn da han tok kneet. Puzan var klar til å fortsette kampen, men dommeren bestemte noe annet.

Det er det, inn kommer håndkleet! #ChisoraPulev2 pic.twitter.com/B5kWUWsZkX

Wordley TKO 2.

Denne fyren er kjent for å være en sparringspartner for de beste fighterne i divisjonen – Oleksandr Usyk og Anthony Joshua.

Tungvektprospekt (over 90,7 kg) Briten Solomon Decres (4-0, 1 KO) noterte seier over
Kevin Nicholas Espindola (7-5, 2 KO) fra Argentina.

Kampen gikk hele distansen, men var ikke konkurransedyktig. Dommeren ga alle rundene til favoritten.

Vedtar PTS 8.

Espindola er en fyr som nylig fullført alle runder med to ganger olympisk medaljevinner fra Kasakhstan Ivan Dychko.

Det er synd, men mellomvektprospektet (opptil 72,6 kg) Briten Felix Cash (15-0, 10 KOs) vil ikke være i stand til å kjempe om det ledige WBA International-beltet i dag med amerikanske Vaughn Alexander (17-6-1, 10 KOs) ), som ble syk.