Eagle FC 46-resultater: Lee beseirer Sanchez, Kuniev avslutter Hamilton

Den tidligere UFC midlertidige lettvektstittelutfordreren Kevin Lee gjorde en vellykket debut under Eagle FC-banneret ved å beseire sin landsmann Diego Sanchez i Russian League-turneringen i Miami.

Kampen til amerikanerne, som ledet Eagle FC 46-turneringen, gikk gjennom alle tre rundene, som et resultat av at dommerne ga seieren til Lee ved en enstemmig avgjørelse med en score på 30-27.

Til tross for at Kevin Lee klarte å vinne alle rundene, inkludert på grunn av fordelen i kampen, viste kampen seg å være vanskelig for ham, for allerede i kampens første minutt satte Diego Sanchez fast et leggspark. og skadet forbenet, noe som hadde innvirkning under hele kampen.

Et minutt før slutten av tredje runde bommet Sanchez et sidespark fra venstre og ble slått ned, men Lee klarte ikke å avslutte motstanderen før den siste sirenen.

I et intervju etter kampen sa Kevin Lee, som debuterte i mellomvektskategorien opp til 165 pund (75 kg), at han gjerne vil kjempe om Eagle FC-mesterskapet i sin neste kamp.

I turneringens co-main event, gjorde den regjerende Eagle FC tungvektsmesteren, russiske Rizvan Kuniev, sitt andre vellykkede forsvar av tittelen sin, allerede i det 77. sekundet av kampen, og avsluttet med en giljotinekveling i stående posisjon som amerikansk. Anthony Hamilton.

I arrangementets tredje store begivenhet, beseiret tidligere UFC-flyvekttittelutfordrer Ray Borg tidligere Bellator-fighter Ricky Bandejas via delt avgjørelse.

Blant andre resultater noterer vi oss den tidlige seieren til eks-UFC-fighter Irvin Rivera, som avsluttet med TKO i andre runde av Firdavs Khasanov.

Alle resultater fra Eagle FC 46-turneringen.