Det er en appetitt! Todivisjonserobreren Peterson krasjer 40-åringen Journiman – resultater og video

there-is-an-appet-bi-division-conqueror-peterson-crashes-40-year-old-journiman-jpg

Capital One Arena, Washington, USA. I grensen for den første mellomvekten (opptil 69,9 kg), det amerikanske prospektet Vito Melnicki Jr. (14-1, 9 KO) slo den innfødte i Mexico
Omar Rosales (9-2-1, 5 KO).

Kampen fungerte ærlig talt ikke, da den viste seg å være ensidig. Melnicki slo, droppet motstanderen i 3. runde. I begynnelsen av de neste tre minuttene trakk Rosales’ corner fighteren hans fra kampen.

.@VitoMielnickiJr rocker Rosales med en venstre krok og deretter to høyrehender for å score en knockdown når runden kommer til og slutt. #MielnickiRosales

— Premier Boxing Champions (@premierboxing) 8. januar 2023

Melnicki TKO 4.

I den superlette vektgrensen (opptil 63,5 kg) til en amerikaner Brendan Lee

(27-0, 23 KO) nøler fortsatt med å heve nivået på motstanden – han slo den 37 år gamle svennen
Diego Gonzalo Luque (21-11-2, 10 KOs) fra Argentina, som ikke har vunnet siden 2017, og i fjor nesten traff fighteren på poeng med rekord på 9 seire med 43 tap.

En absolutt meningsløs kamp ble stoppet av dommeren i den 4. tre-minutters perioden etter at Lee begynte å investere i slag.

.@brandun_leesitt non-stop hjørneangrep fører til at Luque kaster inn håndkleet, og stopper kampen. #LeeLuque

Om TKO 4.

I weltervektsgrensen (opptil 66,7 kg) amerikansk Kishon Williams (11-1-1, 2 KO) merket ikke motstanden til den argentinske portvakten Gustavo Vittori (27-12-1, 12 KO) i en nesten ensidig kamp.

Dommernes score: 80-72, 80-72 og 79-73.

Keeshawn Williams kontrollerte kampen fra åpningsklokken ved å bruke stikk, og sette sammen kombinasjoner som dette for enkelt å beseire Gustavo David Vittori med UD. #WilliamsVittori

— Premier Boxing Champions (@premierboxing) 7. januar 2023

Williams UD 8.

38 år gammel eks-verdensmester og erobrer av to vektdivisjoner Lamont Peterson (35-6-1, 17 KO) kom tilbake til boksing av en eller annen grunn (han har ikke konkurrert siden 2019 etter å ha tapt mot kasakhstanske Sergey Lipinets) og i superlette grensen (opptil 63,5 kg) fløy sensasjonelt i en teknisk knockout for å en 40-åring
Michael Ogundo (17-16, 14 KO) fra Kenya.

Peterson ble slått ned i 4. runde, hvoretter det ble tatt en beslutning i hjørnet hans om å overgi seg tidlig.