Crawford mot Ortiz? Fighteren som kjempet med begge valgte en favoritt

crawford-vs-ortiz-the-fighter-who-fought-with-both-chose-jpg

34 år gammel weltervekt (opptil 66,7 kg) Egidijus Kavaliauskas (23-2-1, 18 KOs), som i desember 2019 ga en god kamp til en av lederne til pundamerikaneren Terence Crawford (38-0, 29) KOs), selv om han ble scoret i 9. runde, og i august 2021 holdt han også et konkurransemøte med toppprospektet Virgil Ortiz (19-0, 19 KOs) – og ble scoret i den åttende tre-minutters perioden, da ingen på planeten kan bedømme styrke begge deler og gi spådommer.

Ifølge litaueren ville 24 år gamle Ortiz ha klart å vinne i en duell med 35 år gamle Crawford.

«Jeg er for Ortiz,» sa Kavaliauskas.
Fight Hub TV. Jeg tror han kommer seirende ut av denne kampen. Han vil slå Crawford. Kanskje foran skjema. Aggressiv og sterk fyr. Virgil har mer makt. Han er kraftigere, sterkere og mer aggressiv.»

Ortiz – McKinson. Video av knockout og høydepunkter

En stund var Ortiz på nippet til å bli den obligatoriske utfordreren for Terence. I mellomtiden har den innfødte fra Nebraska bestemt seg for å gjøre et frivillig forsvar mot EBU-mesteren David Avanesyan (og vil motta en astronomisk avgift for å kjempe mot russeren).