Categories: MMA

Cool marine Sild tapte for prospektet ved åpningen på Zhanibek: video

Resorts World, Las Vegas, USA. Ved åpningsakten tapte eks-verdensmester og eks-marinamerikansk veteran Jamel Herring (23-4, 11 KOs) i lettvektsgrensen (opptil 61,2 kg) for landsmannen prospekt
Jemaine Ortiz (16-0-1, 8 KO).

Prospektet prøvde å forvirre veteranen med stadige bytter av stativer. I åpningsrunden fungerte det ikke – nå og da skar han gjennom luften. Men klarte å riste motstanderen to ganger i 2. tre-minutters periode. Ein gong reddet Silda frå å gå i mål.

Ved 4. runde ble kampen litt dårligere – antall clincher økte, det var mindre feil, dommeren måtte gripe inn oftere og oftere i hendelsesforløpet. Etter første halvdel av kampen er alt så konkurransedyktig som mulig. I 6. runde kontret eks-mesteren vakkert aggressoren med venstre krok to ganger på rad, men ga opp de neste tre minuttene nesten uten kamp.

Konkurransedyktig kamp. Silda var veldig sliten, tapte avgjørende runder: han sakket ned, mistet balansen, eksplosivitet av slag og fart. Men det er mulig at berøringen er nok til remis.