Bellator 273 resultater: Bader beseiret Moldavsky, Mammadov tapte mot Henderson

Bellator 273 resultat: Bader besegrade Moldavsky, Mammadov förlorade mot Henderson

Den russiske tungvekteren Valentin Moldavsky klarte ikke å forene Bellator-tungvektstitlene etter å ha tapt mot regjerende divisjonsmester Ryan Bader.

Tittelkampen, som ledet Bellator 273-turneringen i Phoenix, gikk alle fem rundene, hvoretter dommerne ga seieren til amerikaneren ved enstemmig avgjørelse med en score på 48-47 tre ganger.

Allerede i første runde sjokkerte Bader russeren i stående stilling med tre nøyaktige slag fra høyre, men Moldavsky kom seg raskt og kom tilbake til kampen, og lot ikke motstanderen bygge videre på suksessen.

Etter å ha gitt motstanderen de neste to fem-minutters periodene, som Moldavsky tok på grunn av kontroll i clinchen på nettet og på bakken, ble Bader merkbart mer aktiv i mesterskapsrundene, tok den fjerde og kom til det siste segmentet av matche så tett som mulig, og dermed gi dommerne en grunn til å vippe vekten til deres fordel.

I følge sluttprotokollen mente alle tre dommerne at Moldavsky hadde fordelen i andre og tredje fem-minutters periode, og ga Bader den første, fjerde og femte runden.

d0b1d0b5d0b9d0b4d0b5d180_d0bcd0bed0bbd0b4d0b0d0b2d181d0bad0b8d0b9_d0bfd180d0bed182d0bed0bad0bed0bb

Samtidig indikerer kampens statistikk at russeren overgikk amerikaneren i det totale antallet streik og nedtakinger, og tapte betydelig til motstanderen kun i albueangrep, som Bader aktivt brukte i siste runde.

d0b1d0b5d0b9d0b4d0b5d180_d0bcd0bed0bbd0b4d0b0d0b2d181d0bad0b8d0b9_d181d182d0b0d182d0b8d181d182d0b8d0bad0b0

I den nest viktigste begivenheten i turneringen tapte den russiske jagerflyen Islam Mammadov en delt avgjørelse til tidligere WEC- og UFC-lettvektmester Benson Henderson i en spent konfrontasjon etter tre runder.

Den eneste russeren som vant arrangementet var bantamvektdivisjonsfighteren Nikita Mikhailov, som endte i turneringens foreløpige kort med en teknisk knockout i tredje runde av amerikanske Blaine Shutt.

Blant andre resultater noterer vi oss de tidlige seirene til Sabah Homasi, Enrique Barzola, Christopher Gonzalez, Lucas Brennan og Sullivan Cowley.