Årets kamp? Beterbiev slo ut Yarde

fight-of-the-year-beterbiev-knocked-out-yarde-jpg

Wembley Arena, London, England. Lokal lett tungvekt (opptil 79,4 kg) Anthony Yard (23-3, 22 KO) klarte ikke å opprøre den enhetlige verdensmesteren i Canada, russiske Artur Beterbiev (19-0, 19 KO).

Mesteren startet kampen med et aggressivt førstenummer. Han okkuperte midten av ringen, begynte å knuse motstanderen og dyttet ham til tauene. Yard kontret godt med en venstrekrok, men var redd for å utvikle sjanser. Beterbiev tok sikte og brakte også et par lateraler til målet.

Runde 2 startet med en farlig utveksling. Utfordreren skjøt oppercuts. Så langt er han veldig god. Beterbiev tilbød motstanderen å jobbe som første nummer, men han takket nei til tilbudet – han kontrar, jobber mot.

Den tredje treminuttersperioden gikk litt roligere. Litt mer posisjonell boksing. Beterbiev avsluttet omgangen med en god venstrekrok. I begynnelsen av de neste tre minuttene plukket Yard opp slag, ble sjokkert. Men han klarte å komme tilbake til kampen og jobbet til og med litt som første nummer. Flott kamp.

5. runde. Yard mister munnbeskytteren for andre gang. Fanget Beterbiev med en venstre krok og ristet ham deretter med en rett høyre. Mesteren er veldig sjokkert, han sykler. Men søkeren skynder seg for hensynsløst til favoritten, frøkener. Yard har et kutt nær høyre øye. Beterbiev nær venstre. Her er runden!

Beterbiev starter den 6. tre-minutters perioden med en høyre overhand. Briten overlevde, svarer med slag mot kroppen. Heftig elting i 7. omgang. Yard lader igjen hensynsløst mot mesteren, bommer og går inn i overlevelsesmodus i hjørnet av ringen. Nei! Han svarer med en uppercut! Fantasi!

I den åttende runden feilet Yard en overhåndshøyre. Han er sjokkert. Han bommer etter ham og havner på gulvet. Med vanskeligheter reiser han seg, men i hjørnet bestemmer de seg for å skyte jageren. Det stemmer, han klarte ikke å fortsette.