Apset! Resendiz har tidfestet Hurd i en elegant mahacha – video

apset-resendiz-has-timed-hurd-in-a-chic-mahacha-png

Toyota Arena, Ontario, California, USA. I co-main eventen av showet, gjenopptok den tidligere verdensmesteren amerikanske Jarrett Hurd (24-3, 16 KOs) karrieren. I mellomvektsgrensen (opptil 72,6 kg) fløy han foran skjema til meksikaneren Jose Armando Resendis (14-1, 10 KOs).

Hurd startet kampen passivt. Han ga initiativet til underdogen, støttet opp, prøvde å forsvare seg med skulderruller. I 2. runde iscenesatte jagerflyene en mahach på nært hold. Resendis tok sin skyld på grunn av kombinasjonsarbeid, hastighet, vinkler, ytelse og manøvrerbarhet. Og Hurd svarte ham med kraft.

#HurdResendiz CRACK i RD2! pic.twitter.com/YkvZJN6bWS

— Premier Boxing Champions (@premierboxing) 5. mars 2023

Til tider var begge skitne: Resendis slo hodet, Hurd slo under beltet. Kampen ble mer og mer kompromissløs. Det var veldig vanskelig for amerikaneren å holde et slikt tempo, men han snappet angrepene til angriperen godt opp. Meksikaneren landet oftere, men Heards slag var mye tyngre.

Slåss i en telefonkiosk

Alle ut slugfest gjennom mellom @Swift_JHurd og Armando Resendiz

Følg med LIVE for konklusjonen @Showtime#HurdResendiz | #FigueroaMagsayo pic.twitter.com/N9zpn9tMbV

— SHOWTIME Boxing (@ShowtimeBoxing) 5. mars 2023

Runde 7 var bare utrolig. Hurd prøvde å jobbe som første nummer, pressa Resendis godt, gjorde ein kjempejobb på kroppen, men kort tid før gong fekk han sjokk og sykla litt. Eks-mesteren plukket opp enda mer i løpet av de neste tre minuttene. Han har tydeligvis mindre krefter igjen.

Hvis du ikke er innstilt på dette utklippet, går du glipp av noe!@Swift_JHurd og Armando Resendiz i en absolutt kamp videre @Showtime #HurdResendiz | #FigueroaMagsayo pic.twitter.com/GGkclfGJ9Y

Hurd gikk opp i den 9. tre-minutters perioden. Han gikk helt ut og utjevnet kampens gang. Men det er mulig at meksikaneren ligger foran på dommernes kort. Flott kamp.

Wow! Heard ble ikke løslatt for 10. runde. Legen bestemte at amerikaneren hadde fått nok. En kontroversiell avgjørelse, men amerikaneren protesterte ikke særlig mye.