Ali Isaev signerte til Bellator

Fem dager etter at Ali Isaev ble avvist av UFC, ble den ubeseirede russiske tungvekteren en Bellator MMA-fighter.

Dette ble offisielt kunngjort av presidenten for Bellator, Scott Cocker.

«Vår tunge splittelse har blitt enda dypere med tillegg av den ubeseirede Ali Isaev til den,» siterer lederen for MMA Fighting-organisasjonen. «Jeg vet at han ikke har kjempet siden 2019, så vi ser frem til å få ham tilbake i buret så snart som mulig.»

I desember 2019 ble 38 år gamle Ali Isaev vinneren av PFL Heavyweight Grand Prix, og avsluttet med en teknisk knockout i fjerde runde av Jared Rosholt i konkurransens siste kamp. Sammen med mesterskapsbeltet fikk russeren en sjekk på én million dollar.

I fjor falt Isaev ut av PFL-sesongen uten å ha fått medisinsk godkjenning for å kjempe mot brasilianske Henan Ferreira.

Russeren kommer til Bellator med ni profesjonelle seire, hvorav fire han vant før skjema.