Categories: MMA

Adames rev Montiel fra hverandre for å bli WBC ‘midlertidig’ mester

Dignity Health Sports Park, Carson, California, USA. Det ledige beltet til den «midlertidige» WBC-mellomvektsmesteren (opptil 72,6 kg) i en kamp på heltid ble spilt av dominikaneren Carlos Adames (22-1, 17 KOs) og meksikaneren Juan Macias Montiel (23-6-2) , 23 KOs). Seieren gikk til favoritten.

Kampflyene brukte startrunden på rekognosering: Adames bokset venstrehendt, stolte på et stikk. Det ble bra. Et minimum av eksacerbasjoner, og fansen summer allerede av misnøye. Favoritten la til i den andre tre-minutters perioden: han flyttet, jobbet foran kurven. Montiel ser fortapt ut – han vet ikke hva han skal gjøre, kutt har allerede dukket opp i ansiktet hans.

I 3. runde startet fighterne den forventede kampen i midten av ringen – det er også til fordel for favoritten. Adames lurte Montiel med en finte og lastet med en kraftig høyrekrok. Den sjokkerte meksikaneren fløy av gårde til tauene, og dominikaneren fløy for å avslutte. På et tidspunkt orket ikke dommeren det og stoppet kampen.