Wilders gerningsmand scorede en tidlig sejr over Meroro: video

wilders-offender-scored-an-early-victory-over-meroro-video-jpg

Luzales Arena, Syktyvkar, RF. Som en del af showet slog den lokale sværvægter (over 90,7 kg) Evgeny Romanov (17-0, 12 KOs), kendt for sin tidlige sejr i amatørringen over det fremtidige sværvægts-tordenvejr Deontay Wilder, den ældgamle namibiske Vikapita Meroro (30-13, 15 KO’er).

For hver runde, der blev afholdt, lignede kampen mere og mere en ensidig tæsk af en gæst. I den 7. tre minutters periode blev han væltet, men nåede ikke 8. runde.

Romanov RTD 7.

Sværvægteren Evgeny Romanov (17-0, 12 KO’er) scorer et knockdown i 7. og fremtvinger en RTD-7-sejr over Vikapita Meroro (30-13) i co-featuret fra Syktyvkar, Rusland pic.twitter.com/Va6cXUdOZA

— Tim Boxeo (@TimBoxeo) 20. august 2022

I showets hovedbegivenhed besejrede den lokale fjervægtsmester (op til 57,2 kg) Vladimir Nikitin (7-1-1, 2 KO’er) tanzanieren ikke uden problemer
Alli Mwerangi (12-4, 8 KO’er).

Kampen viste sig at være så konkurrencedygtig som muligt, gik hele distancen, hvorefter den blev solidt spoleret af forudindtaget hjemmedommer – 100-90 og to gange 99-91 til fordel for den lokale fighter.

Nikitin UD 10.

Som en del af samme vægt afsluttede Andranik Grigoryan, en indfødt Armenien (15-1, 3 KO’er), der spillede for Rusland, sit debutnederlag i sin karriere med en ikke særlig selvsikker, men stadig tidlig sejr mod en lokal rejsende
Evgeniya Smelova (6-13-1, 4 KO’er).

Underdog startede kampen fantastisk, men hans fysiske tilstand var ikke nok i lang tid.

Grigoryan RTD 4.

En sjov kamp fandt sted i den lette sværvægtsgrænse (op til 79,4 kg). lokal allé
Sharabutdin Aliyev (2-0, 2 KO’er) måtte akut lede efter en ny modstander. 39-årig armenier sagde ja til at gå ind i ringen
Aram Vardanyan (2-2, 2 KO’er), som sidst boksede i 2007.

Aliyev stoppede som forventet veteranen i 1. runde.

Aliyev TKO 1.

Sharabutdin Ataev (2-0) med TKO-1-stopsejren over den sene afløser 39-årige Aram Vardanian (2-2), som kæmpede for første gang i 15 år, i deres letsværvægtskamp fra Syktyvkar, Rusland pic.twitter.com/eOVfaFpxHv