Categories: MMA

Vi har et nyt absolut! Baumgardner slog Mekhaled – video

Madison Square Garden Theatre, New York, USA. I aftenens co-main event slog amerikanske Alicia Baumgardner (14-1, 7 KO’er)
Elham Mekhaled (15-2, 3 KO’er) fra Frankrig og blev den absolutte mester i den anden fjervægt (op til 59 kg). Før kampen havde Alicia tre titler, og en mere (WBA) var ejerløs.

Mekhaled overraskede ved at gå ind i ringen – tjek denne smarte røde aftenkjole ud.

Nu er det en indgang…

Elhem Mekhaled pic.twitter.com/uLIH2lR0S7

— DAZN Boxing (@DAZNBoxing) 5. februar 2023

Mekhaled startede kampen godt. Effektivt pres, et godt stik, flere højre straights bestået. Baumgardner leder efter muligheder for at imødegå. Hun opgav initiativet og er for passiv.

Favoritten startede de andre tre minutter fantastisk. Hun holdt sin modstander på afstand, fejlede, doblede, markerede sig med en lys kombination, slog godt i kroppen. Presset tillod Mekhaled at komme tættere på Baumgardner – hun svarede med en lige så sej kombination. Hun har et bedre forsvar og en solid blokering.

hjalp ikke! Amerikaneren chokerede franskmanden i starten af ​​3. runde med en højre hook og tabte hende. Hun rejste sig ikke uden problemer, men besøgte igen gulvet, overlevede indtil gongen. Dommeren er tæt på at stoppe kampen.

@alyciambaum dråber Mekhaled to gange!#BaumgardnerMekhaled | @DAZNBoxing pic.twitter.com/jST7GtSwfj

— Matchroom Boxing (@MatchroomBoxing) 5. februar 2023

Baumgardner trak sig flot ud i forrige runde. Hun tog en pause, gav den 4. tre-minutters periode til sin modstander, men returnerede initiativet i den næste. I hjørnet af amerikaneren står eks-verdensmesteren Tony Harrison, som snart skal have en svær udekamp.

I 7. runde var hans afdeling tæt på en tidlig sejr. Hun kontrade med en venstre krog, gik til modangreb, satte sin modstander fast i rebene og slog hende. Dommeren kunne have stoppet kampen, men Mekhaled slog til i tide.

@DAZNBoxing#BaumgardnerMekhaled pic.twitter.com/TCel11ItqM

Franskmanden havde en lidt bedre 8. runde. Men hun er nødt til at tage risici og indlede udvekslinger med en modstander, hvis skud er meget hårdere og måske mere præcise. Wow! Mekhaled tog selvsikkert den 9. tre-minutters runde. Hun skruede op for tætheden af ​​kampen, og Baumgardner kan ikke konkurrere med hende i dette. Vi har intriger!

Damerne gav et lyst snit i slutrunden. Favoritten tog disse tre minutter på grund af hendes slagkraft. Fed kamp! Lad os se, hvor mange runder dommerne giver til franskmanden. Måske tog hun mindst tre jern.

99-89, 99-89 og 98-90 til fordel for favoritten. Lidt overdrevet. Men på dagens show er det normen.