Valentina Shevchenko forudsagde en omkamp med Alexa Grasso

Valentina Shevchenko predicted a rematch with Alexa Grasso

Den tidligere UFC-flyvevægts-titelindehaver Valentina Shevchenko, som tabte før tid til Alexa Grasso tidligere på måneden, planlægger at håndtere mexicaneren i dominerende stil i en øjeblikkelig hævn og genvinde mesterskabsbæltet.

“Jeg har tænkt mig at gå ud og afslutte kampen tidligt,” sagde Bullet i et interview med Ariel Helwani. ”Jeg føler, at jeg er nødt til at gøre det, fordi det er meget vigtigt. Ikke bare for at vinde på point, men for at vise din overlegenhed, et andet niveau. Det er virkelig meget vigtigt for mig.”

Ifølge Shevchenko er hun klar til at gå ind i ottekanten om tre måneder, men antyder, at den nye UFC-mester vil forsinke tilbagekomsten.

”Jeg ringede til min manager og sagde, at jeg var klar til at kæmpe i juni-juli, men jeg forstår, at det er meget tidligt for hende. Hun vil gerne skinne foran kameraerne lidt længere, mens hun har muligheden.«

Husk på, at kvindernes fluevægtstitelkamp, ​​som blev den næstvigtigste begivenhed i UFC 285-turneringen, endte med Grassos sejr ved bageste nøgne choke i den fjerde fem-minutters periode, men efter resultaterne af tre runder vandt Shevchenko kampen med en score på 29-28 på alle dommeres kort.