Categories: MMA

UFC Vegas 65-video: Natalia Silva afslutter Tereza Bleda med tilbagespark i ansigtet

Natalia Silva skød bogstaveligt talt UFC Vegas 65 i gang med en ond afslutning.

Silva tog imod Tereza Bleda i åbningen af ​​lørdagens kort på UFC APEX. Efter en hård første runde var Silva i stand til at vende tilbage i den anden ved at bruge en stor slående fordel til tilsyneladende at udjævne tingene. Omkring et minut inde i 3. runde skød Bleda til endnu en nedtagning, men løb ind i et grimt spinnende tilbagespark lige til hagen, hvilket førte til, at kampen blev stoppet ved 1:27-mærket.

Se videoen af ​​det utrolige kick nedenfor.

Silva har nu vundet otte kampe i træk, inklusive en 2-0 start på sin ottekantede periode. I sin første UFC-optræden imponerede den 25-årige med en ensidig enstemmig beslutningssejr over Jasmine Jasudavicius. Silva har afsluttet fem modstandere i løbet af sin nuværende sejrsrække.

Bleda, som fik sin UFC-debut, led det første tab i sin karriere.