UFC på ESPN 48 resultater: Strickland slog Magomedov ud, Ismagulov tabte til Dawson

UFC on ESPN 48 results: Strickland knocked out Magomedov, Ismagulov lost to Dawson

UFC on ESPN 48-turneringen fandt sted i Las Vegas, i hvis hovedbegivenhed den øverste amerikanske mellemvægter Sean Strickland bekræftede sit høje niveau ved at score en tidlig sejr over Tysklands indfødte Dagestan Abusupian Magomedov.

I første runde tillod den erfarne amerikaner den nylige UFC-debutant at demonstrere hele sit arsenal og vise alt, hvad han er i stand til, og i den anden fem-minutters periode lærte han sin modstander en bokselektion, og endte kampen med en teknisk knockout 40 sekunder før næste pausesignal.

I et interview efter kampen udtalte Strickland, at han gerne ville teste sig selv i en duel med den nuværende titelholder, Israel Adesanya, som han traditionelt har kaldt “den første kinesiske UFC-mester.”

I begivenhedens co-main event led den russisk-kasakhiske letvægter Damir Ismagulov et andet nederlag i træk, efter resultaterne af tre runder ved enstemmig afgørelse med en score på 30-26 og 30-27 tabt to gange til amerikanske Grant Dawson , der dominerede ham på jorden i det meste af kampen på grund af fordelen i brydeteknik.

I et interview efter kampen udfordrede Dawson Tony Ferguson og Benil Dariush og efterlod også en besked til den regerende divisionsmester Islam Makhachev, som han lovede at fjerne fra tronen.

Turneringens foreløbige kort lukkede weltervægtskampen mellem Rinat Fakhretdinov og Kevin Lee, hvor russeren afsluttede amerikaneren med guillotinechoke allerede i kampens 55. sekund.

I den første kamp af begivenheden vendte den moldaviske sværvægter Alexander Romanov sin karriere tilbage til et succesfuldt spor efter to nederlag i træk, hvor han besejrede bulgarske Blagoy Ivanov ved enstemmig beslutning.

Blandt andre resultater bemærker vi den mislykkede præstation af den russiske kvinde Yana Santos, som efter resultaterne af tre runder tabte ved en separat afgørelse til den brasilianske Carol Rosa.

Tidlige sejre blev vundet af Benoit Saint-Denis, Nursulton Ruziboev, Joanerson Brito og Elvis Brenner.