UFC på ESPN 37 resultater: Emmett besejrede Kattar, Buckley stoppede Duraev

Resultados UFC on ESPN 37: Emmett derrotou Kattar, Buckley parou Duraev

UFC fjervægt nummer syv Josh Emmett afgav et seriøst bud på divisionens top fem med en sejr over nr. 4-rangerede Calvin Kattar.

Hovedkampen ved UFC på ESPN 37 i Austin, Texas, USA gik hele vejen til en split decision-sejr til Emmett, 48-47 to gange og 47-48.

Efter kampen meddelte amerikaneren, at han forventer at få en titelchance og møde vinderen af ​​mesterskabskampen mellem Alexander Volkanovski og Max Holloway.

I begivenhedens co-main-event tog Kevin Holland sin anden sejr i weltervægt i træk, hvor han sluttede med en choke i anden runde af Tim Means.

I den tredje vigtigste begivenhed i turneringen led Albert Duraev sit første nederlag under UFC-banneret og tabte før tidsplanen til amerikanske Joaquin Buckley. Generelt var kampen ikke særlig vellykket for russeren, og i den anden fem-minutters periode var hans venstre øje helt lukket efter et præcist slag mod ham, som et resultat af, at lægen ikke lod ham ud i tredje runde .

Blandt andre resultater af begivenheden bemærker vi den succesrige præstation af den russisk-kasakhiske letvægter Damir Ismagulov, som efter resultaterne af tre runder besejrede repræsentanten for Georgia Guram Kutateladze ved en separat beslutning med en score på 30-27, 29 -28 og 28-29.

Tidlige sejre blev registreret af Gregory Rodriguez, Adrian Janiz, Jeremiah Wells, Ricardo Ramos, Cody Stamann, Phil Howes og Roman Dolidze.