UFC på ESPN 35 resultater: Vera, Orlovsky og Romanov vinder

UFC på ESPN 35 resultat: Vera, Orlovsky och Romanov vinner

UFC bantamvægt nr. 8 Marlon Vera afgav et seriøst bud på divisionens top fem med en dominerende sejr over nr. 5 Rob Font.

Main event-kampen ved UFC på ESPN 35 i Las Vegas gik hele vejen for at vinde ecuadorianeren via enstemmig afgørelse, 48-47 og 49-46 to gange.

Samtidig fungerede Font som det første nummer i det meste af kampen og overgik markant Vera i antallet af kastede og accentuerede slag, men fra den anden fem-minutters periode tillod han sin modstander i hver af runderne at chok ham og befandt sig på randen af ​​et tidligt nederlag.

I et interview efter kampen sagde Marlon Vera, at han i den næste kamp var klar til at møde enhver modstander rangeret fra fjerde til andenplads på ranglisten, og pegede dermed på TJ Dillashaw, Jose Aldo og Corey Sandhagen.

I begivenhedens næstvigtigste begivenhed forlængede den tidligere UFC-sværvægtsmester Andrey Orlovsky sin sejrsrække til fire kampe med en delt beslutning over Jake Collier.

Således gentog Pitbull rekorden for flest sejre i UFC-historien, hvilket svarer til Donald Cerrone og Jim Miller i denne indikator, som har 23 sejre i organisationen. Orlovsky opdaterede også UFCs sværvægtsdivisionsrekorder for antallet af kampe (38), sejre (23) og samlet tid i ottekanten (6:09:51).

Blandt de andre resultater af begivenheden bemærker vi endnu en succes for den ubesejrede moldaviske sværvægter Alexander Romanov, som vandt den femte tidlige sejr i UFC, og sluttede i første runde med et smertefuldt greb om armen på Chase Sherman.

Også tidlige sejre blev markeret af Yoanderson Brito, Grant Dawson, Francisco Figueredo, Gabriel Green og Shanna Young.

Alle UFC på ESPN 35 turneringsresultater.