Categories: MMA

UFC Fight Night 200 resultater: Strickland besejrede Hermansson, Rakhmonov slog Harris ud

I Las Vegas fandt UFC Fight Night 200-turneringen sted, i hvis hovedbegivenhed den amerikanske mellemvægter Sean Strickland forlængede sin egen sejrsrække til seks kampe og vandt en delt afgørelse over norske Jack Hermansson efter fem runder.

Kampen blev holdt på jorden, da Strickland demonstrerede et fremragende takedown-forsvar og stoppede alle hans modstanders forsøg på at tage kampen til jorden. Samtidig kontrollerede “Tarzan” perfekt distancen og knækkede fjenden med et jab, og i slutningen af ​​anden runde væltede han “Jokeren” med et modslag fra højre.

I den sidste fem-minutters periode forsøgte Hermansson at forværre situationen, og brækkede endda sin modstanders næse, men dette var dog kun nok til at vinde kampen på kortet af en af ​​dommerne, som scorede 48-47 til fordel for Norwegian, mens to af hans kolleger gav sejren til amerikaneren med en score på 49-46.

I begivenhedens co-main-begivenhed vandt den ubesejrede amerikanske mellemvægter Nick Maximov sin anden sejr under UFC-banneret og vandt en delt afgørelse over Punahili Soriano i tre runder.

I turneringens tredje vigtigste begivenhed, en indfødt Kasakhstan, Shavkat Rakhmonov, et minut før afslutningen af ​​første runde, rystede Guyaneseren Carlston Harris med et roundhouse-spark, hvorefter han afsluttede sin modstander på jorden.

Blandt andre resultater af begivenheden bemærker vi de mislykkede optrædener af Yulia Stolyarenko, der repræsenterer Litauen, og ukrainske Denis Bondar. Stolyarenko tabte efter resultaterne af tre runder ved enstemmig beslutning til Alexis Davis, og Bondar, der fik sin debut i organisationen, rykkede sin albue af led i første runde, da han forsøgte at rejse sig fra båsene og kunne ikke fortsætte kampen mod den erfarne Malcolm Gordon.

Tidlige sejre blev registreret af Brendan Allen, John Castaneda, Chidi Njokuani, Zhailton Almeida og Philip Rowe.

Alle resultater fra UFC Fight Night 200-turneringen.