UFC 272 resultater: Covington, dos Anjos og Nurmagomedov vinder

UFC 272 resultat: Covington, dos Anjos och Nurmagomedov vinner

Den tidligere UFC-weltervægtstiteludfordrer Colby Covington levede op til bookmakernes forventninger med en jordskredssejr over sin tidligere bedste ven Jorge Masvidal.

Kampen, som førte UFC 272-turneringen i Las Vegas, gik hele distancen, efter fem runder, hvoraf dommerne gav Covington sejren ved enstemmig afgørelse med en score på 49-46, 50-44, 50-45.

Kampen igennem dominerede “Chaos” modstanderen både i stancen og på jorden, og Masvidals eneste gode øjeblik kom i fjerde runde, hvor det lykkedes ham at vælte Covington med en højre hånd. På baggrund af træthed var Masvidal ikke i stand til at bygge videre på sin succes, hvilket gjorde det muligt for Covington at komme sig og bringe sagen til ende uden at begå flere fejl.

I et interview efter kampen sagde Colby Covington, at han ønsker at se den tidligere midlertidige UFC letvægtsmester Dustin Poirier som sin næste modstander.

I den næsthøjeste begivenhed i turneringen scorede den tidligere UFC letvægtsmester Rafael dos Anjos en dominerende sejr over sin brasilianske landsmand Renato Moicano i en fem runders enstemmig afgørelsessejr over ham med en score på 50-44, 49-45 og 49 -44 .

Selvsikkert tog de to første runder, i den tredje fem-minutters periode, væltede Dos Anjos sin modstander med et venstre haikick, dog lod Moicano sig ikke blive færdig på jorden og levede for at se signalet om en pause. I fjerde runde fortsatte dos Anjos med at slå sin modstander på jorden og forvandlede hans ansigt til en blodig maske. Ikke desto mindre viste Moicano, som dommeren løslod til slutrunden efter en lang konsultation med en læge, karakter, og i slutningen af ​​kampen forårsagede nogle problemer for den tidligere UFC-mester, idet han ikke lod sig overføre og gav et alvorligt afslag i standen.

Stævnets hovedkort blev åbnet af den moldaviske sværvægter Sergei Spivak, som allerede i begyndelsen af ​​første runde sendte Greg Hardy til lærredet med et amplitudekast gennem låret, og efter adskillige forsøg fra amerikaneren på at vende tilbage til konstruktionen. stedet, indtog en position i en fuld mount, og bragte et hagl af slag mod modstanderen, hvilket tvang dommer Mark Goddard til at stoppe kampen ved 2:16.

Blandt andre resultater af turneringen bemærker vi præstationerne fra russiske jagerfly, hvoraf den ene, Umar Nurmagomedov, sluttede med bageste nøgen choke i den første runde af Brian Kelleher, mens hans ven og holdkammerat, Tagir Ulanbekov, tværtimod blev besejret. , taber enstemmigt efter tre runder dommerens beslutning til erfarne Tim Elliott.

Marina Moroz, der er hjemmehørende i Ukraine, vandt en tredje sejr i træk i UFC og sluttede med en trekantchoke i anden runde af Maria Agapova, der repræsenterer Kasakhstan.

Også tidlige sejre blev markeret af Kevin Holland og Jalyn Turner.