Ubesejrede Byunn og McCrory konkurrerede om titlen, åbningsakten var bidsk

unbeaten-byunn-and-mccrory-competed-for-the-title-the-opening-jpg

Fabriksporthalle, Frankfurt, Tyskland. I showets hovedbegivenhed blev den ledige IBO letsværvægtstitel (op til 79,4 kg) spillet af ubesejrede tyske Leon Byunn (18-1, 9 KO’er) og udsigten Pedraig McCrory (15-0, 9 KO’er). Gæsten vandt.

Bunn pressede sig langsomt ind bag den traditionelle tyske højblok. McCrory arbejdede ukonventionelt: lave hænder, hyppige skift af stativer, uventede slag i mærkelige vinkler, faldt nogle gange bag ved fejende stænk.

Byunn prikkede gæstens næse. Som svar rystede han favoritten med en venstre krog og droppede den derefter. Han var tæt på at forsinke, men dommeren fandt en undskyldning for at gribe ind – han gav tyskeren lidt tid til at komme sig.

I 3. runde besøgte Byunn igen gulvet. Han formåede at holde ud indtil gongen, men så kravlede han knap til sit hjørne. Uppercuts og side McCrory er meget farlige. Det værste af alt er, at han kaster disse tunge bomber i serier. Tyskeren forsøgte at gemme sig i clinchen, men var også fysisk underlegen i forhold til ireren – han smed sin modstander af sig.

Byunn formåede at undgå gulvet i 4. og 5. runde, men tabte stadig uden muligheder. I den 6. tre-minutters periode væltede McCrory sin modstander #3. Dommeren kiggede nøje på Bunn og indså, at nok var nok.

McCrory TKO 6.

I grænsen for den anden fjervægt (op til 59 kg), europæisk amatørmester irsk prospect
Kurt Walker (4-0, 1 KO) slog den unge colombianer
Yina Caicedo (6-5-3, 2 KO’er).

Underdog forsøgte hårdt at påtvinge favoritten powerboxing, og i et af afsnittene bed han ham endda. Alligevel hjalp det ikke – ireren vandt efter dommernes afgørelse. Men for ikke at sige, at jeg var imponeret.