Todobbelt olympisk mester Ramirez slog Nova: video ud

Madison Square Garden Theatre, New York, USA. I showets anden hovedbegivenhed, i en spændende konfrontation i fjervægtgrænsen (op til 57,2 kg), slog den todobbelte olympiske mester fra Cuba Robeysi Ramirez (10-1, 6 KO’er) klart Puerto Rican Abraham Nova (21) ud. -1, 15 KO’er).

Nova stolede på fordelen inden for antropometri og boksede på lang afstand. Venstrehåndsspilleren Ramirez ledte langsomt efter måder at infight, han scorede et vellykket angreb i åbningsrunden. Nova er meget mere aktiv, men underlegen i forhold til modstanderen i manuel hastighed og (især) i effektivitet – han skød hovedsageligt på blokken.

Disse to kom for at slås #BeterbievSmith pic.twitter.com/eZlFFBUPQX

— Top Rank Boxing (@trboxing) 19. juni 2022

Ramirez var fantastisk til at svigte sin modstander, opsnappe angreb, forvirre angrebsvinklerne, chokere sin modstander i slutningen af ​​3. runde.

.@RobeisyRamirez gør ondt for Nova at lukke R3 pic.twitter.com/zOxM1Vt0cy

I den 5. tre-minutters periode slog cubaneren lysende sin modstander ud med en venstre straight. Skønheden!