Categories: MMA

To sejre på én nat: Den australske sværvægter afsluttede sin karriere på en lysende måde

Nissan Arena, Nathan, Australien. Lokal populær veteran sværvægter (over 90,7 kg), han er også en tidligere rugbyspiller
Paul Gallen (12-2-1, 7 KO’er) afsluttede på en lysende måde sin karriere – han havde to kampe på en aften, vandt to sejre.

Modstanderne var dog ikke særlig gode (begge er også gamle eks-rugbyspillere), og formatet på kampene var 4 runder á 2 minutter hver. Tilsyneladende vil resultaterne ikke indgå i den officielle statistik, selv om ringmelderen hævdede det modsatte.

Først fra Gallen fik
til Ben Hannant (0-1) og derefter
Justin Hodges (5-1, 2 KO’er). Den interessante del af showet var, at hverken Gallen eller Hannant eller Hodges vidste, hvem der ville gå op mod Paul først.

Kamp #1

Kampen med Hannant viste sig at være meget svær for Gallen. Modstanderen viste sig “stilistisk” at være en kopi af favoritten – de store fyre iscenesatte en voldsom kollektiv gårdkamp. Underdog efterlod åbenbart alle sine kræfter i ringen, men formåede ikke at snuppe sejren (40-36, 40-36 og 40-37), men tildelte Gallen et stort hæmatom nær hans venstre øje.

Gallen UD 4.

Kamp #2

Hodges chokerede Gallen fuldstændig i åbningsrunden. Favorittens venstre kindben blev rødt. I 2. runde lykkedes det endda underdog at droppe favoritten, men brugte alle sine kræfter i forsøget på at afslutte ham.

Gallen greb initiativet, men gjorde det beskidt – nærmest skubbede modstanderen ud af ringen. Dommeren besluttede at få det til at se ud som om der ikke var sket noget slemt. Vi har et voldsomt kollektivt landbrug. Fedt show!

I 3. runde indførte Gallen endelig en magtkamp på et behageligt tæt hold. Hodges missede mere og mere, og kort før gonggongen greb dommeren ind og stoppede kampen.

Gallen TKO 3.

Om noget viste Gallens karriere sig at være meget smart. Den 40-årige onkel har noget at prale af – han har en sejr over den tidligere UFC-stjerne Mark Hunt (W UD 6) og tidligere verdensmester Lucas Brown (W KO 1).

Også en anden lokal sværvægter (over 90,7 kg) optrådte som en del af showet.
Joseph Goodall (9-1-1, 8 KO’er), som i 2017 ved VM i Hamborg (Tyskland) slog favoritterne Viktor Vykhrist (Ukraine) og Maxim Babanin (RF) og tog bronze.

Han slog en indfødt Cameroun i showets co-main event
Arsene Fosso (4-2, 3 KO’er), afsluttede dermed nederlaget til landsmandsudsigten Justice Justice Honey.

Goodall belastede Fossos krop meget anstændigt, til tider forstyrrede han med uppercuts. Som svar skyndte han sig ud i nogle vilde, absolut ulæselige angreb – nogle gange endda ramt.

I 2. runde vænnede Goodall sig til at svigte sin modstander på fødderne og kontra hårdt. Han rystede afrikaneren, men det lykkedes ikke at afslutte – begge faldt sammen på gulvet i ringen.

I den 3. tre-minutters periode hentede underdog toere, var igen chokeret. Under et af angrebene begyndte favoritten at signalere til dommeren, at han ikke var i stand til at fortsætte kampen, tog sit knæ. Dette afsluttede kampen.

Gooddoll TKO 3.

Vinderen greb straks mikrofonen og begyndte at kalde Gallen ind i ringen og chokerede fans og tv-kommentatorer med selektive bande. Generelt er det muligt, at vi vil se endnu en afskedskamp fra Gallen …