Shields og Marshall definerer det absolutte: video

shields-and-marshall-define-the-absolute-video-jpg

O2 Arena, London, Storbritannien. I aftenens hovedkamp udgjorde uforsonlige rivaler amerikanske Clarissa Shields (13-0, 2 KO’er) og britiske Savannah Marshall (12-1, 10 KO’er) den absolutte mester i mellemvægt (op til 72,6 kg) i en head-to- hovedkamp.

Marshall tog midten af ​​ringen. Hvor ligner hendes stil Tyson Fury! Det var der ikke overskud af i startrunden. Shields opsnappede Marshalls angreb og svarede med multi-hit kombinationer. Briten forsøgte at knibe sin modstander i rebene.

De hurtige hænder af @Claressashields i allerførste runde #ShieldsMarshall | 15. okt | 02 Arena, London I @skysportsboxing @hennessysports @SalitaProm pic.twitter.com/V4V8hwJzeg

— BOXXER (@boxxer) 15. oktober 2022

Hvor ser amerikaneren effektiv ud! Næsten hvert eneste slag, som Marshall bringer mod målet, undviger behændigt angreb. Det ser ud til, at briten bliver nødt til at ændre sin stil, efterhånden som kampen skrider frem.

@Savmarshall1 viser sig @Claressashields den magt hun besidder!#ShieldsMarshall | 15. okt | 02 Arena, London I @skysportsboxing @hennessysports @SalitaProm pic.twitter.com/8MjEvTYgmp

Det er ligesom Floyd Mayweather, kun bedre! Skjolde i hjørnet af ringen undgik alle Marshalls slag og modarbejdede præcist. Hun lægger ikke slag, men hun kaster meget. Marshall har praktisk talt ingenting, hun fejler oftere og oftere i et forsøg på at påtvinge en magtkonfrontation.

Det lykkedes lidt. På et tidspunkt så det ud til, at Shields var udmattet. Amerikaneren tog en pause, og begyndte så igen at straffe briterne. Hvilken fantastisk venstrekrog hun har.

ALLE. HANDLING. @Claressashields og @Savmarshall1 i kampens hede #ShieldsMarshall | 15. okt | 02 Arena, London I @skysportsboxing @hennessysports @SalitaProm pic.twitter.com/NWFxcMWNyq

Runde 8-10 gik Marshall lidt bedre. Hun var ikke længere ringere end Shields i antallet af kastede slag, og amerikaneren var nogle gange for glad for at flagre med forsvar i ringens hjørne.

Hvor mange runder vil Marshall give op i betragtning af, at kampen finder sted i Storbritannien? 96-94, 97-93 og 97-93 til fordel for den uforlignelige Clarissa. Briterne fik alt, hvad de kunne…

Shields UD 12.

Olympia, Liverpool, Storbritannien. I showets hovedbegivenhed slog europamesteren, vinderen af ​​verdensmesterskaberne og de europæiske lege, lokal fjervægtsudsigt (op til 57,2 kg) Peter McGrail (5-0, 4 KO’er) let Nicaraguaneren Alexander Espinosa (21- 5-2, 8 KO’er).

McGrail kontrollerede kampens forløb, droppede modstanderen i 4. runde.

Venstre hånd lander igen, og denne gang sætter den Espinoza ned!#ProbellumLiverpool @peter_mcgrail pic.twitter.com/r23FJpuWatT

— Probellum (@probellum) 15. oktober 2022

Efter den 6. tre-minutters periode i hjørnet af underdog besluttede de, at nok var nok.