Sensation i Istanbul: Yildirim slog en veteran ud – video

Istanbul, Tyrkiet. I aftenens hovedkamp om den ledige WBC asiatiske titel kæmpede en lokal eks-supermellemvægter (op til 76,2 kg) Avni Yildirim (24-5, 13 KO) og alder tysk
Yusuf Kanguel (21-5-1, 14 KO’er). Underdog fejrede en sensationel tidlig sejr.

Yıldırım startede kampen utydeligt. Jeg gav modstanderen startrunderne og nåede at besøge lærredet. I 4. runde så favoritten ud til at gribe initiativet og vandt endda knockdownet tilbage. Ved træghed tog Yıldırım endnu en runde til gode, og så pludselig opgav han initiativet igen.

I den 8. tre-minutters periode forværredes eks-udfordrerens affærer – han var i anden knockdown, han så ligegyldig ud, nåede næsten ikke gongen, men kom sig aldrig i pausen. Kanguel satte squeeze på og appetnulerede “Mr. Robot”. Vi har en sensation!

Yusuf Kanguel (21-5-1) slår Avni Yildrim (24-5) og scorede knockdowns i 3., 8. og 9. – mens han var nede i 4. – for at score en chokerende TKO-9-sejr i en fantastisk supermellemvægtsrevanche fra Istanbul Kalkun pic.twitter.com/wWX3z2mZKU

— Tim Boxeo (@TimBoxeo) 14. maj 2022

Canguel TKO 9.

PS: det var en revanchekamp. I november vandt Yildirim ved afgørelse.

Åbningsakten var vinderen af ​​de europæiske lege, som spiller for Frankrig, der er hjemmehørende i Rusland, en sværvægter (over 90,7 kg)
Murad Aliyev (4-0, 2 KO’er) – beat
Mirko Tintora (16-6-1, 9 KO’er) fra Bosnien.

Aliyev væltede sin modstander flere gange. Et minut før afslutningen af ​​2. runde stoppede dommeren en meningsløs ensidig tæsk.

Den franske olympier Mourad Aliev (4-0) med flere knockdowns for at tvinge en TKO-2-sejr over Mirko Tintor (16-6-1) i deres sværvægtskamp i Istanbul, Tyrkiet pic.twitter.com/27nNrBOpi9