Se den brutale sværvægter knockout fra Mexico: video

check-out-the-brutal-heavyweight-knockout-from-mexico-video-jpeg

Poliforo Victor Valles Arrieta, Camargo, Mexico. Som en del af showet fejrede en indfødt fra Côte d’Ivoire, som spiller for Canada, sin fjerde tidlige sejr i de professionelle
Samuel Kong Moses (4-0, 4 KO’er). Han slog brutalt en lokal ung mand ud
Sebastian Holguin Lopez (4-2, 1 KO).

Kampen sluttede i 2. runde. Underdog missede flere højre straights, hvorefter han kollapsede kraftigt og sprawlede på gulvet i ringen. Rædsel!

Samuel Moses (4-0, 4 KO’er) afslutter brutalt Jesus Garcia for en TKO-2-sejr i deres sværvægtskamp fra Riveras del Bravo, Chihuahua, Mexico pic.twitter.com/8OQL8j6QRm

— Tim Boxeo (@TimBoxeo) 11. september 2022

Moses KO 2.

City Gymnasium, Yokkaichi, Japan. I fluevægtgrænsen (op til 50,8 kg), den lokale eks-verdensmester Masamichi Yabuki (13-4, 12 KO’er) påførte debutnederlag Tanongsaku Simsri (24-1, 22 KO) fra Thailand.

Ex-mesteren droppede sin modstander i 2. og 6. runde. I den 7. tre minutters periode slog han ud med en toer.