Resultater fra UFC 294: Makhachev slog Volkanovski ud, Chimaev besejrede Usman

UFC 294 resultater: Makhachev slog Volkanovski ud, Chimaev besejrede Usman

Den regerende UFC-mester i letvægt, Islam Makhachev, gjorde et stærkt forsøg på at komme til tops på UFC’s P4P-rangliste med en solid sejr over titelholderen i fjervægt, Alexander Volkanovski.

Titelkampen, som var hovednavn i UFC 294 i Abu Dhabi, sluttede efter 3:06 i første runde, efter at russerens venstre highkick sendte australieren i gulvet, inden han afsluttede sin chokerede modstander med hammerfists.

I et interview efter kampen sagde Makhachev, at han var klar til at acceptere en kamp mod enhver modstander, som UFC kunne finde på at sætte op mod ham, mens Volkanovski sagde, at han ikke havde opgivet tanken om at forsvare sin titel mod Elijah Topuria i januar.

I co-main event forlængede den ubesejrede Hamzat Chimaev sin sejrsstime i UFC til syv kampe med en sejr over den tidligere UFC-mester i weltervægt, Kamaru Usman, efter en flertalsafgørelse i tre runder.

Efter en hurtig nedtagning i de første fem minutter tog “Borz” sin modstanders ryg og kontrollerede ham indtil halvlegsklokken, hvor han forgæves forsøgte at afslutte nigerianeren. Usman blev på benene det meste af tiden i anden og tredje runde og havde en lille fordel i standup, mens Chimaev noterede sig flere gode oversættelser og til sidst hentede kampsejren med scoringerne 29-27 to gange og 28-28.

Ifølge UFC’s plan skal vinderen af dette mellemvægtsopgør efter planen udfordre divisionens regerende mester, Sean Strickland.

Turneringens tredje kamp mellem Magomed Ankalaev og Johnnie Walker sluttede i første runde uden noget resultat, da lægen besluttede, at den brasilianske weltervægter ikke kunne fortsætte kampen, da han havde fået et forbudt knæstød nær nettet af russeren.

Walker, som ikke svarede på lægens spørgsmål under samtalen, var oprørt over afbrydelsen og forsøgte at fortsætte kampen med Ankalaev, hvilket fik ikke kun sikkerhedsfolk, men også UFC-chef Dana White til at gå ind i buret.

Andre resultater inkluderede succesfulde præstationer af de russiske kæmpere Ikram Aliskerov, Said Nurmagomedov, Victoria Dudakova og Sharabutdin Magomedov.

Aliskerov slog brasilianske Worley Alves ud allerede i første runde, Nurmagomedov guillotinerede den tadsjikiske repræsentant Muin Gafurov på 63 sekunder, Dudakova vandt ved enstemmig afgørelse af dommerne over amerikanske Jin Yu Frey, og debutanten fra organisationen “Shara Bullet” i slutningen af tre runder med en score på 30-27 tre gange besejrede den erfarne brasilianske Bruno Silva, der viste en lys præstation.

Muhammad Mokaev og Mike Breeden indspillede tidlige sejre. Briten afsluttede Tim Elliott med en arm-triangle choke i tredje runde, mens amerikaneren slog Anshul Jubli ud i de sidste fem minutter.

Alle resultater fra UFC 294-turneringen.