Rædsel! Hvordan Rocha slog Asha ud: video

horror-how-rocha-knocked-out-asha-video-jpg

YouTube Theatre, Inglewood, Californien, USA. I showets hovedbegivenhed slog den populære lokale weltervægtsprospekt (op til 66,7 kg) Alexis Rocha (22-1, 14 KO’er) let den sene afløser – alderen afrikanske George Ashi (33-6-1, 25 KO’er) , der tidligere spillede i 61,2 kg.

Den venstrehåndede favorit knuste langsomt modstanderen, godt slået igennem kroppen. Han forsøgte at kontra, mødte check-hooks, men blev hurtigt tvunget til i stigende grad at clinch og binde Rochas hænder. Dommeren greb ind – han skældte hårdt ud på afrikaneren.

Rocha rystede Ashi med en venstre lige i starten af ​​den 3. tre-minutters periode. Afrikaneren overlevede og accepterede udvekslingen. Det endte med det forventede knockdown – en frygtelig højrekrog gabede. Overraskende nok rejste afrikaneren sig derefter på benene og fortsatte kampen.

En hurtig lige fra @alexisrocha777 og George Ashie rammer lærredet.#RochaAshie | Lev videre @DAZNBoxing pic.twitter.com/RAN06wrObc

— Golden Boy (@GoldenBoyBoxing) 29. januar 2023

Fighterne lavede en udveksling i 4. runde. Rocha missede meget, glemte forsvaret – jeg ville virkelig gerne afslutte kampen med et smukt knockout. Afrikaneren holdt på det moralske og viljestærke, men fortsatte med at reagere med slag for slag. Han holdt ud til slutningen af ​​den tre-minutters periode, af en eller anden grund blev han frigivet til den næste.

Store skud forbi@AlexisRocha777i slutningen af ​​5. runde. pic.twitter.com/1yRR0OOgst

Ashi tilbragte anden runde i træk i hjørnet af ringen. Han savner meget, og det gør ondt, men til tider svarer han godt. Lidt mere kraft. I den 6. tre-minutters periode ramte Rocha afrikaneren under bæltet. Så kolliderede kæmperne hoveder – favoritten har et meget ubehageligt snit nær venstre øje.

En pause i aktionen for at kontrollere et snit over øjet på Alexis Rocha…men kampen fortsætter.#RochaAshie | Lev videre @DAZNBoxing pic.twitter.com/iQZ3x1FISl

Nedskæringen tvang Rocha til lidt at ændre planen for kampen. Han minimerede tæt/mellem-range kampe, arbejdede bagfra. I 7. runde fangede han afrikaneren med en højre hook. Meget skræmmende knockout.

HVAD EN AFSLUTNING! @AlexisRocha777 med et STORT KO over en meget sej og spændstig George Ashie.#RochaAshie | Lev videre @DAZNBoxing pic.twitter.com/GonU27Kgxo