Prograis slog Cepeda ud

prograis-knocked-out-cepeda-jpg

Dignity Health Sports Park, Carson, Californien, USA. I showets hovedbegivenhed bestemte top amerikanske superletvægtere (op til 63,5 kg) Jose Cepeda (35-3, 27 KO’er) og Regis Prograis (28-1, 24 KO’er) ejeren af ​​det ledige WBC verdensmesterbælte. Favoritten fejrede sejren.

Kampen begyndte med en taktisk pistolkamp mellem to venstreorienterede. I åbningsrunden var underdog Cepeda lidt mere effektiv, og Prograis tog den anden tre-minutters periode. Favoritten knuser aggressivt, skudt med en venstre krog. Og hans konstante kropsbevægelser slår synet af den underdog ned.

I 4. runde stødte kæmperne sammen. Cepeda fik et snit nær sit højre øje. Prograis styrede kampens forløb, satte tempoet. Første halvdel af kampen bag ham er 5-1. Cepeda er nødt til at tage risici. Måske skulle du prøve at påtvinge power boxing. Han kan ikke håndtere Prograis’ reflekser og fart.

Det ser ud til, at underdog vil prøve at gøre det. Cepeda klyngede sig til midten af ​​ringen. Nej, ikke det. Han cirkler i midten af ​​ringen og forsøger ikke at fungere som det første tal. Vi har den fedeste skaktuell, hvor favoritten improviserer, og underdog kun har én chance tilbage – at fange modstanderen på en fejl.

Lidt bedre lykkedes det for Cepede i 8. runde. Prograis begyndte at flirte – af en eller anden grund opgav han afslutningen på den 9. tre-minutters periode. I 10. runde rystede underdog favoritten. Begge iscenesatte en stejl mahach på tæt hold. Cepeda mistede straks initiativet og begyndte at knibe.

Prograis ramte kraftigt modstanderen med et venstre hook i de næste tre minutter. Jeg så, at han var chokeret og skyndte mig at afslutte. Cepeda svarede ikke med slag for slag, hængt i rebene. Dommeren trådte til og stoppede kampen. Fantastisk præstation fra Regis.

Prograis TKO 11.

I aftenens co-main-begivenhed, Costa Ricas samlede strawweight-mester
Jocasta Valle (27-2, 9 KO’er) tog WBO- og IBF-titlerne fra mesteren i den første fluevægt (op til 49 kg)
Evelyn Bermudez (17-1-1, 6 KO’er) fra Argentina.

Kampen gik hele distancen, det viste sig at være konkurrencedygtig og hård – sådan en non-stop kamp. Dommerne så anderledes på kampen: 95-95, 99-91 og 97-93. Tro det eller ej, 99-91 er resultatet af Adelaide Bird. Hun er bare usænkelig…