The reaction of Pereira and Adesanya to the organization of the revenge

Den regerende UFC-mellemvægts-titelindehaver Alex Pereira og den tidligere divisionsmester Israel Adesanya har kommenteret nyheden om, at deres umiddelbare revanchekamp den 8. april vil føre til UFC 287.

“Klar til at dræbe!” skrev brasilianeren på de sociale medier og lagde et billede op, der viste, at han kun delvis talte billedligt.

Nigerianeren gjorde det også klart, at han var yderst alvorlig.

“Vi holder ikke mål i denne kamp, ​​vi afgør scoringer!” skrev Adesanya og postede en uofficiel trailer for kampen.

Sidste november ved UFC 281 i New York tog Alex Pereira mesterskabsbæltet fra Israel Adesanya og afsluttede ham med TKO i den sidste fem-minutters periode, og nigerianeren gik ind i femte runde og vandt kampen på alle dommeres kort med en score på 39-37.

Forud for dette besejrede Pereira to gange Adesanya i kickboksning, én gang ved en døv knockout.