Categories: MMA

Olympisk medaljevinder i 2020 og tidligere midlertidig mester vundet med klare knockouts

AlamodomeSan Antonio, USA. I mellemvægtsgrænsen (op til 72,6 kg), den filippinske olympiske medaljevinder
Yumir Martial (4-0, 2 KO) slog den argentinske gatekeeper ud Ricardo Villalbu (20-8-1, 8 KO’er).

Filippineren angreb ofte modstanderens krop. 20 sekunder før afslutningen af ​​1. runde tog argentineren endda et knæ. I starten af ​​den 2. tre-minutters periode kørte Martial modstanderen i hjørne med et dobbeltstik og droppede et kort højre hook. Han var ude af stand til at fortsætte kampen.

Martial TKO 2.

Tidligere midlertidig mester WBA

dominikansk grynt Claudio Marrero (27-5, 19 KO’er) i letvægtsgrænsen (op til 61,2 kg) slået ud
Gonzalo Fuensalido (12-2, 3 KO’er) fra Chile.

Fuensalida blev tvunget til at bokse ved grænsen: han kastede slag i serier, forsøgte at knuse modstanderen med tonnage, fordi han var solidt underlegen i ildkraft. Spektakulære udvekslinger begyndte fra åbningsrunden. I den 2. tre-minutters periode rystede Marrero endda sin modstander, men han stod på benene.

I runde 3 tvang den dominikanske venstrehånds dobbelte hook til leveren Fuensalida til at tage et knæ. Marrero skyndte sig at afslutte, men slog under bæltet.

Dominikaneren følte sig sikker på sine evner, begyndte at spille for kameraet, finte, forsvare sig effektivt og effektivt med sin krop. Jeg droppede min modstander med endnu en bodypunch – en smuk kombination gik igennem.

I 5. runde missede Fuensalida endnu et slag mod kroppen, var i tredje knockdown. Dommeren stoppede straks kampen.