Categories: MMA

“Ny fremtidig boksestjerne” slog Torres, begge faldt: video

Copper Box Arena, London, Storbritannien. I hovedbegivenheden af ​​showet i mellemvægtgrænsen (op til 72,6 kg), den lokale udsigt Hamza Shiraz (16-0, 12 KO) slog argentineren ud Francisco Torres (17-4-1, 5 KO’er), som han blev tildelt WBC sølvbælte for.

Torres startede kampen aggressivt. Den heftige favorit ventede underdogs startangreb ud, og satte derefter en behagelig lang distance, boksede gennem stikket. I 2. runde kontrade Shiraz med en venstre hook, chokerede argentineren, men formåede ikke at afslutte.

I den 3. tre-minutters periode udvekslede kæmperne knockdowns. Shiraz tabte Torres med et stik. Løb uberettiget for at afslutte, men løb ind i højre lige. Inden gongen var argentineren på gulvet igen. Sjov tre minutter.

Efter at have lagt sin mand ned, bliver Sheeraz selv slået ned #SheerazTorres pic.twitter.com/ZQhiXa1XPl

— BoxStory – Rak Noble (@boxstory_rkm) 16. juli 2022

I 5. runde droppede Shiraz sin modstander med en toer. Torres kom på benene, ikke uden problemer, men han så ikke særlig godt ud. Dommeren stoppede kampen.

.@sheeraz_hamzah begynder virkelig at se den rigtige ud pic.twitter.com/cCL4sVjQfy

— Boksning på BT Sport (@BTSportBoxing) 16. juli 2022

Shiraz TKO 5.

Shiraz er den ene ny fremtidig boksestjerne. Det siger hans promotor i hvert fald.

Briterne kæmpede i fjervægten (op til 57,2 kg)
Dennis McCann (13-0, 7 KO’er) og
James Beach Jr. (14-3, 2 KO’er).

McCann startede kampen godt. Droppede en modstander i åbningsrunden. Ved ækvator mistede udsigten fordelen, da han arbejdede for hårdt for kameraet – han gemte hænderne bag ryggen, forsvarede sig med hænderne nede og andre udskejelser.

I 7. runde greb den 21-årige prospekt igen initiativet og sendte modstanderen til anden knockdown i løbet af de næste tre minutter. Beach rejste sig, men så chokeret ud. Dommeren tillod ham at fortsætte kampen, men snart fløj et håndklæde fra hjørnet af underdog – det er overgivelse.