Navarrete slog Wilson ud i den vildeste slugfest: video

navarrete-knocked-out-wilson-in-the-wildest-slugfest-video-png

Desert Diamond Arena, Glendale, Arizona, USA. I aftenens hovedbegivenhed blev der kæmpet om den ledige WBO super fjervægtstitel (op til 59 kg). Den mexicanske favorit Emanuel Navarrete (37-1, 31 KO’er) slog ikke uden hændelser australske Liam Wilson (11-2, 7 KO’er), som kom ind i ringen trods gårsdagens indvejningsskandale.

Startrunden viste sig at være nervøs. Kampen var på grænsen til en fejl, dommeren var lidt bagefter fighterne. Wilson boksede i en venstrehåndsstilling, forsøgte at arbejde som det første nummer. Han var forpligtet til at bokse på grund af jabben, men australieren glemte det til tider.

Har dem pic.twitter.com/nNtK1IrAyU

— Top Rank Boxing (@trboxing) 4. februar 2023

Navarrete skyndte sig med traditionelle fejende angreb, lancerede et par signatur venstre uppercuts. Wilson er klar til det. Hans angreb nedefra er stadig mere præcise. Mexicaneren lod sig rive med og var ikke opmærksom på, at modstanderen ændrede holdning. Wilson tabte Navarrete – fanget med en venstre krog. Favoritten så dårlig ud, men dommeren hjalp ham lidt – han talte nedslaget i lang tid, lod ham spytte kasketten ud.

NED GÅR NAVARRETE #NavarreteWilson pic.twitter.com/rvn6HjlNYp

Mexicaneren havde svært ved at bevæge benene i 5. runde, men kom sig i den 6. tre-minutters periode. Navarrete greb initiativet og gav til sidst frit spil til sine næver – han øgede slagets tæthed. Det viste sig, at han i denne vægt ikke længere havde en fordel ved magten – han bommede i udvekslingen, blev chokeret igen. Denne gang faldt begge, hvorefter gongongen lød.

I 7. runde var Wilson allerede på grænsen til at overleve. Det er meget svært for ham at udholde mexicanerens slag på kroppen, han gabte en uppercut, han forsøgte at tage cyklen væk, men han blev klemt mod rebene og optog slag. Her er mahachen! Omtrent det samme i 8. tre-minutters periode – Navarrete er igen tæt på forud for tidsplanen, men gæsten holder stadig fast.

Ved starten af ​​9. runde faldt Wilson stadig. Med nød og næppe kom han på benene, men mexicaneren slap ham ikke. Dommeren gav underdog en chance, men stoppede alligevel kampen, som blev til ensidig tæsk. Superfight!