Mosley blev fuld med gatekeeperen, en lys knockout fra Sandoval: video

mosley-got-drunk-with-the-gatekeeper-a-bright-knockout-from-png

Fox Theatre Pomona, Pomona, Californien, USA. I aftenens co-main kamp i den anden mellemvægtgrænse (op til 76,2 kg) imponerede den amerikanske mellemvægter Shane Mosley Jr. (19-4, 10 KO’er) ikke i en kamp med
Mario Alberto Lozano (33-11, 24 KO’er) fra Mexico.

Mosley forfulgte langsomt Lozano. Jeg forsøgte at knibe modstanderen i rebene, og så begyndte jeg at kombinere. Mexicaneren skød tilbage med et jab, nogle gange modarbejdet med en check-hook. I 4. runde begyndte amerikaneren at indlede udvekslinger, oftere og oftere lænede han sig op af slag mod kroppen.

Shane Mosley Jr. varmer op, da vi går ind i 5. runde

— DAZN Boxing (@DAZNBoxing) 19. februar 2023

I den 6. tre-minutters periode begyndte Lozano mere selvsikkert at opsnappe favorittens angreb og greb endda initiativet. Fighterne havde tid til at udveksle både slag og modhager. Men der var ingen lys handling – meget svag for showets co-main event.

Mosley så lysere ud i starten af ​​kampen og så mere selvsikker ud i udvekslingen i kampens sidste sekunder. Mest sandsynligt vil de give ham sejren. Men kampen viste sig at være uventet konkurrencedygtig.

Tingene bliver hakkende her @1ShaneMosleyJr efterlader det hele på lærredet #NeryHovhannisyan | Lev videre @daznboxing @Foxtheater pic.twitter.com/q2xohjt2r5

— Golden Boy (@GoldenBoyBoxing) 19. februar 2023

Dommernes score: 100-90, 99-91 og 99-91. Forfærdelig…

Mosley UD 10.

En smule bremset topflyvevægt-jager (op til 50,8 kg) amerikanske Ricardo Sandoval (21-2, 16 KO’er) lukkede et offensivt nederlag i eliminatoren med en sejr over Kherson Ortiz (17-7, 8 KO’er) fra Nicaragua.

I 2. runde droppede favoritten modstanderen med et slag mod kroppen. Han kunne ikke komme på benene. Ortiz har aldrig tabt før.

Ricardo Sandoval slutter den 2. med et ondskabsfuldt kropsskud #NeryHovhannisyan pic.twitter.com/iTEXvDa1mk

Sandoval KO 2.

I grænsen for den anden fjervægt (op til 59 kg), den mangedobbelte amerikanske mester i forskellige alderskategorier og vinderen af ​​verdensmesterskabet for unge amatører
Eza Stevens (4-0, 2 KO’er) slog en vis
Henna Gonzalez (9-17-1, 5 KO’er) fra Nicaragua.

Gonzalez besøgte lærredet i åbningsrunden, og i den 2. tre-minutters periode nægtede hans hjørne at fortsætte kampen.

@asa_stevens_ holdt sig ikke tilbage

Vinder ved KO, hjørnestop for at afslutte kampen.#NeryHovhannisyan | Lev videre @daznboxing @Foxtheater pic.twitter.com/82cpxxk1hV