Moloney-brødrene vandt synkront åbningsakten for Haney og Kambosos

the-moloney-brothers-synchronously-won-the-opening-act-for-haney-jpeg

Stang Laver ArenaMelbourne, Australien. I eliminatoren WBC i bantamvægtgrænsen (op til 53,5 kg) var tidligere ansøgere enige: en australier Jason Moloney (25-2, 19 KOs) slog Nawaphona Kaikanhu (56-2-1, 46 KO’er) fra Thailand.

Kampen var ikke konkurrencedygtig. Kaikanha stræbte efter at arrangere en kamp, ​​som sædvanligvis jagtede for korpset. Moloney bevægede sig godt, stødte, til tider var han ikke afvisende over for hacking, men samtidig kontrollerede han selvsikkert slagets gang.

Efter den sidste gong annoncerede ringmelderen dommernes dom: 118-110, 118-110 og 119-109 til fordel for favoritten.

J. Moloney UD 12.

Kæmper om det ledige bælte WBO International i den anden fluevægt (op til 52,2 kg) australsk eks-mester Andrew Moloney (25-2, 16 KO’er) behandlede den tidligere ansøger fra Den Dominikanske Republik Norbelto Jimenez (31-10-6, 16 KO’er).

I åbningsrunden blev Jiménez straffet for at slå efter dommerens signal. Og han lå på gulvet. I den 2. tre-minutters periode scorede Moloney endnu et knockdown. Kontroversiel denne gang.

Det så ud til at skubbe lidt, og Jimenez kapitulerer, men Moloney bøvlede med ham hele distancen. Ikke imponeret. Dommernes score: 97-90, 98-88 og 98-89.