Martinez bestod ikke uden problemer medaljevinderen i Kharkov European Championship

martinez-not-without-problems-passed-the-medalist-of-the-kharkov-jpg

Gila River Arena, Glendale, Arizona, USA. I aftenens co-main-kamp påførte WBC-flyvevægtsmesteren (op til 50,8 kg) mexicanske Julio Cesar Martinez (19-2, 14 KO’er) spanieren Samuel Carmone (8-1, 4 KO’er) sit debutnederlag – vinder af det europæiske amatørmesterskab, som blev afholdt i Kharkov i 2017.

Udfordreren startede kampen godt, men i slutningen af ​​den indledende tre-minutters periode mistede han fordelen – Martinez kontrade godt flere gange. Han har en håndgribelig overlegenhed i ildkraft.

Begge skiftede stativer fra tid til anden. Martinez forsøgte at påtvinge sin modstander en magtkonfrontation, men han var ikke enig – han manøvrerede rundt i ringen, arbejdede foran kurven, svigtede den fejende mester, stødte konstant.

Som svar stolede mexicaneren på kropsskud. Jeg udlignede slagets gang lidt i 3. tre-minutters periode, men opgav 4. runde. Hvor er han utilpas med spanieren … Vi advarede dog. Efter første halvdel af kampen er Carmona foran – 4-2.

Vi står måske ved et vendepunkt i kampen. Udfordreren kaster færre slag. Nu og da spiller han cirkler rundt om ringen, af frygt for Martinez’ slagkraft. Tilsyneladende skadede han sin højre hånd. Modstanderen hævede tværtimod tætheden af ​​slaget. Jeg ville også lære at skære hjørnerne af ringen – det ville være meget mere effektivt. Eddie Reynoso har noget arbejde at gøre.

Fans er meget utilfredse med spanieren. De kan forstås. Det ser ud til, at det er lidt i stykker. Der er intet, der virkede i starten: ingen stik, ingen kombinationer. Carmona forsøgte at knække sig selv i 9. runde, men igen gjorde han alt forkert – han gik til børsen, hvorefter han blev tvunget til at begynde at cykle igen. Det værste for ham er, at Martinez satte farten ned, men selv det er nok til selvsikkert at tage runderne.

Her er afslutningen! Carmona havde en stor afgørende runde. Hvis ikke for skaden… Og så er det usandsynligt, at noget mere end uafgjort vil skinne for ham.

Dommernes afgørelse: 114-114, 117-111 og 116-112 til fordel for mesteren.