Magomed Ismailov besejrede Ivan Shtyrkov i en boksekamp

Magomed Ismailov defeated Ivan Shtyrkov in a boxing match

Boksekonfrontationen mellem de russiske kæmpere Magomed Ismailov og Ivan Shtyrkov, som fandt sted ved RCC Boxing-turneringen i Jekaterinburg, endte med endnu en sejr til Bald Predator.

Den professionelle kamp, ​​som førte stævnet, gik hele distancen efter resultaterne af seks runder, hvoraf dommerne med et flertal af dommerstemmer med en score på 60-54, 59-55 og 57-57 gav sejr til Ismailov.

I første runde lykkedes det Shtyrkov at kontraangreb med langdistance-angreb, men Ismailov øgede gradvist tempoet og allerede i anden tre-minutters periode tog han initiativet i egne hænder og tvang modstanderen, som begyndte at blive træt. , til at udveksle på mellem- og tætte afstande.

I de sidste to runder begyndte Ismailovs udholdenhed at svigte, og derfor faldt kampens tempo mærkbart, men få sekunder før kampens afslutning iscenesatte kæmperne til publikums glæde en kahyt og gav op. den sidst sparede styrke.

Tidligere havde Magomed Ismailov allerede besejret Ivan Shtyrkov i en duel i henhold til reglerne for mixed martial arts, i december 2020 vandt han Ural Hulk ved enstemmig beslutning ved ACA 115-turneringen i Moskva.